Çiftçi, muhtarlarla toplantı gerçekleştirdi

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, ilçedeki muhtarlarla bir araya gelerek istişare gerçekleştirdi. Konu hakkında açıklamalarda bulunan Çiftçi, 'Mahallelerimizi temsil eden değerli muhtarlarımızla bir araya geldik' dedi.

İstişareye büyük önem veren ve bu doğrultuda Çayırovalılarla sık sık bir araya gelen Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, son olarak Çayırova’daki muhtarlarla toplantı gerçekleştirdi. Toplantıya Başkan Çiftçi’nin yanı sıra, Atatürk Mahallesi Muhtarı Hasan Özkoca, Akse Mahallesi Muhtarı Derya Polat, Yenimahalle Muhtarı Yunus Köse, Özgürlük Mahallesi Muhtarı Yasin Bitirgiç, Çayırova Mahallesi Muhtarı Ahmet Yılmaz, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Mehmet Çelikel, Şekerpınar Mahalle Muhtarı Abdülkadir Güner ve İnönü Mahallesi Muhtarı Nur Gökhan katılım gösterdi.

“EL ELE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Çayırova’daki mahallelerin temsilcileri olan muhtarlarla buluşan Başkan Çiftçi, muhtarlar tarafından iletilen talepleri de dinleyerek not aldı. Karşılıklı görüş alışverişiyle gerçekleşen toplantı, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi. Konu hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Çiftçi, “Mahallelerimizin temsil eden değerli muhtarlarımızla bir araya geldik. Mahallelerimizin ihtiyaçlarını, görüş, öneri ve taleplerini dinledik. Birlikte ilçemizi daha güzel yarınlara taşımak için el ele çalışmaya devam edeceğiz” dedi.