CHP'li başkanın mezarına şok saldırı!

CHP Gebze ve Darıca İlçe Eski Başkanı merhum Salim Durulmuş'un Gebze Osman Yılmaz Mahallesinde bulunan mezarındaki mermerler kırıldı.

CHP Gebze ve Darıca İlçe Örgütleri’nde başkanlık yapmış merhum Salim Durulmuş’un Gebze Osman Yılmaz Mahallesinde bulunan mezarının mermerleri kırıldı. Olay karşısında büyük üzüntü yaşayan Durulmuş’un eşi Arzu Durulmuş sosyal medyada olayı paylaştı. Daha sonra Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün kendisine ulaştığını söyleyen Durulmuş şu ifadeleri kullandı: “ Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz'ün bugün yaşadığımız olay ile ilgili bana yaptığı açıklama: 
Gebze Osman Yılmaz mahallesinde bulunan mezarlığa kamera sisteminin yapılması için çalışmaların başladığını, hatta bugün bile yapılmış olabilleceği v.s gibi bir açıklamada bulundu

AÇIKLAMA YAPTI
Mezarlıklar müdürlüğünü aradığımda kamera sistemi olmadığını söylüyor, Zinnur Büyükgöz; bugün bile yapılmış olabilir diyor.. 
Burası Gebze'nin en eski mezarlığı olmasına rağmen ve defayen mezarlıklar müdürlüğüne şikayette bulunulmasına rağmen şimdiye kadar niçin yapılmadı, niçin kulak ardı edildi?
Zinnur bey bana; mescit inşaatı yaptırdıklarını, orada bundan sonra (!) güvenlik görevlilerinin olacağı şeklinde bir açıklama yaptı
Bu konular defayen mezarlıklar müdürlüğüne taşınmasına rağmen, illa böyle bir olay yaşanması mı gerekiyordu Sn. Başkan?
Ölülerimiz bile güvende değil .!” dedi.