CHP Darıca, depremzedeler yararına kermes düzenledi

6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen depremzedeler yararına CHP Darıca İlçe Başkanlığı kermes düzenledi. Kermesten elde edilen gelir, depremzede ailelere dağıtılacak.

CHP Darıca İlçe Başkanlığı, 6 Şubat’ta Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 10 ili yıkan depremlerden etkilenen depremzedeler yararına Tarihi Darıca Çınaraltı Meydanı’nda kermes düzenledi. Organize edilen kermeste, yiyecek ve içecek stantları kuruldu. Cumhuriyet Halk Partililerin desteğiyle yapılan kermesin gelirleri, depremzede ailelere ve öğrencilere yardım olarak verilecek.

CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, kermese destek veren tüm partililerine teşekkür etti. Aktaş, “Ülke olarak büyük bir felaket ile karşı karşıya kaldık. Yaşadığımız büyük felakette ilk günden beri partililerimizle birlikte dayanışma içerisinde olduk. Bugün de bir kermes düzenlemeye karar verdik. Kermesten elde edeceğimiz geliri depremzede ailelere ve öğrencilere destek olarak ulaştıracağız. Kermesimizi organize eden kadın kollarımıza, destek veren tüm dostlara sonsuz teşekkür ederiz. Beraberliğimiz ve dayanışma ile bu zor günleri de atlatacağız” dedi