Çayırova İYİ Parti Yönetimi tanıtıldı

İYİ Parti Çayırova İlçe Teşkilatı'nın yeni yönetim kurulu üyeleri basına tanıtıldı. Çayırova Fatih Caddesi üzerindeki  Kahve Deryas'ında yapılan tanıtım  toplantısında konuşan İlçe Başkanı İlhami Bayrak, '' İYİ Parti'ye Çayırova halkımızın ciddi bir teveccühü var '' dedi 

İlhami Bayram yaptığı konuşmasında şunları söyledi; Değerli yol arkadaşlarım ile yaklaşık 3 yıldır hizmet ettiğimiz partimizde;  Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Koray Aydın ve İl Başkanımız Sayın Şanbaz Yıldız’ın arzları, Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in onayı ile bu önemli görevi kısa süre önce devraldık.  Yine bu kısa sürede hızlıca ilçe yönetimimizi oluşturup gerekli resmi adımları attık. Bugünde siz kıymetli basın mensuplarımıza ve kamuoyumuza değerli yol arkadaşlarımız içerisinden ilçe yönetiminde görev alan isimleri paylaşacağız. Öncelikle yeni yönetimimiz hem ilçemize hemde ülkemize hayırlı olsun.

BELEDİYE SEÇİMLERİNDEKİ OY ORANIYLA İLK SİNYALLERİ ALMIŞTIK
Görevi devraldığımız kıymetli başkanımız Sayın Mehmet Şeref Uzunal nezdinde bugüne kadar partimizde görev yapmış tüm yol arkadaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. İlçe başkanlığı görevini devraldığım günden bu yana geçen kısa sürede gördüm ki İYİ Parti’ye Çayırova halkımızın ciddi bir teveccühü var. Geçtiğimiz dönemde belediye başkan adayı olarak yaptığımız saha çalışmalarında ve karşılığında aldığımız oy oranlarında aslında bu ilginin ilk sinyallerini almıştık. Fakat genel siyasette sayın genel başkanımız Meral Akşener’in çalışmaları ve siyasi duruşu bu ilgi ve alakayı katlayarak arttırmıştır. İlçe başkanlığımızın başlaması ile birlikte çok şükür Çayırova halkı bizleri hiç yalnız bırakmadı. Gerek üye olarak gerekse yanımızda olduklarını beyan ederek bizleri yalnız bırakmayan vatandaşlarımıza bir kez daha şükranlarımızı sunuyorum.

PARTİMİZDEKİ İSİMLERİN HEPSİ BİRBİRİNDEN DEĞERLİ
İlçe yönetimimizi oluştururken emin olun ki çok zorlandık zira üyemiz olan partimizde yer alan isimlerin hepsi birbirinden kıymetli. Tabi ki bizler için bu bir bayrak yarışı, görevimizi en iyi şekilde yerine getirmek adına heyecanımızı hiçbir zaman yitirmeden, halkımızın yoğun teveccühünden dolayı rehavete kapılmadan emek ederek, halkımıza değerek çalışmaya devam edeceğiz. Ben sizlerin aracılığı ile bir kez daha tüm halkımızı İYİ Parti’ye üye olmaya, ülkemiz için, ilçemiz için birlikte yol yürümeye davet ediyorum.

ÜLKE GENELİNDE OYLARINI SÜREKLİ ARTIRAN TEK PARTİYİZ
Ülke genelinde oylarını sürekli olarak arttıran tek parti olan İYİ Parti’mizin genel siyasette ki yol çizgisini, halk ile iç içe olan siyasi duruşunu ve Millet İttifakı ruhunu bizlerde ilçemizde en iyi şekilde yansıtmaya gayret göstereceğiz.  Önümüzde ki süreç içerisinde yapacağımız birçok etkinlik, program ve saha çalışmaları ile siz kıymetli basın emekçilerimizle yoğun bir mesai harcayacağız. Bugünde sizlerin varsa sorularını ve fikirlerini duymaktan mutlu olacağım.  


İŞTE İYİ PARTİ ÇAYIROVA İLÇE YÖNETİMİ
İLHAMİ BAYRAK    TACİR
SAVAŞ SIRTBAŞ    İŞ GÜVENLİK UZ.
KADER ARAS    MALİ MÜŞAVİR
YILMAZ BEŞİROĞLU    TACİR
CİHANGİR ÖZBUDAK    YÖNETİCİ
HALİM TERZİ    YÖNETİCİ
AYDIN ÖZMALKOÇ    TACİR
GÜLŞAH SIRTBAŞ    ÇEVRE MÜH.
ADNAN ÇAVUŞOĞLU    YÖNETİCİ
BİNNUR AKIN    ESNAF
SERDAL GÜNGÖR    MUHASEBE
ATİLLA MUSAOĞLU    TACİR
TANER KEMAH    TACİR
NAKİ TÜRKDOĞAN    TACİR
UĞUR SAHİN    YÖNETİCİ
CENGİZ YILMAZ    EMEKLİ
İLHAMİ AKTAŞ    TACİR
SIDDIK AZİZOĞLU    TACİR
BİLAL AKİF AYDIN    İNŞAAT MÜH.
HÜSNÜ ÖZTÜRK    EMEKLİ
RECEP YAMAN    TACİR
ERSİN SÜĞÜT    TACİR
CENGİZ KOLO    İŞ İNSANI
ORHAN BUDAK    TACİR
GÖZDE YILMAZER    MODA TASARIMCISI
CELAL KARADAĞ    EMEKLİ
HAVVA CEYLAN    YÖNETİCİ
EBRU MUSAOĞLU    EV HANIMI
AYSEL AYDIN    EMEKLİ
ÖZKAN SİR    TACİR
SELAMİ TEFİL    YÖNETİCİ
ENGİN YAŞAR    MÜTEAHHİT
EMİNE ÇAVUŞOĞLU    EV HANIMI