Büyükakın ve Bıyık'ın uyumu dikkat çekiyor!

Önceki gün bazı programlara katılmak üzere Darıca'ya gelen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr. Tahir Büyükakın'ı, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık yine yalnız bırakmadı. Büyükakın ve Bıyık'ın uyumu ise Darıca'ya yatırım hizmeti olarak olumlu bir şekilde yansıyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr. Tahir Büyükakın’ın en güvendiği isimlerin başında yer alan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Büyükşehir ile beraber 
uyumlu çalıştıklarını belirterek, seçim beyannamesindeki projeleri teker teker hayata geçirdiklerini ifade etti. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile beraber Darıca’da bu zamana kadar büyük projelere imza attıklarını belirten Başkan Bıyık, desteklerinden dolayı Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr. Tahir Büyükakın’a da teşekkür etti. 

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’a her zaman ‘Muzaffer kardeşim’ diyerek hitap eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr. Tahir Büyükakın, geçtiğimiz aylarda Darıca’da katıldığı bir toplantıda ‘’ Muzaffer kardeşim ile birbirimizin gözlerine bakarken ne istendiğini anlıyoruz. Gerçekten uyum içinde çalışıyoruz. Biz bir takımız aynı takımda oynayanlar birbirinin huyunu bilir. Biz hizmet için geldik, milletin kaynaklarını israf etmeden çalışmaya devam edeceğiz’’ demiş ve daima Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın daima yanında olduğunu ifade etmişti.