Büyük sevinç var!

Darıca'da profesyonel liglerin en çok gol atan takımı olma ve ilk yarıyı lider tamamlamanın sevinci yaşanıyor. Başkan Karabacak, 'Darıca tarihinin en ciddi başarısıdır. En çok gol atan takım olmak, devreyi önde tamamlamak. İnşallah devamı gelecek' dedi.

 Darıca’da profesyonel liglerin en çok gol atan takımı olma ve ilk yarıyı lider tamamlamanın sevinci yaşanıyor. Başkan Karabacak, “Darıca tarihinin en ciddi başarısıdır. En çok gol atan takım olmak, devreyi önde tamamlamak. İnşallah devamı gelecek” dedi.

‘OYUNCULARIMI ALINLARINDAN ÖPÜYORUM’ Darıca GB, 17 maçlık ilk yarı da Türkiye Profesyonel Liglerinin en çok gol atan takımı oldu. İki golcüsü Fatih Dilek (13), İbrahim Yılmaz (12) gol krallığında birbirlerinin rakibi oldu. Takım olarak keyif veren, bol gollü ve heyecan veren bir ilk yarıyı Darıca’ya yaşatan takıma, Onursal Başkan Şükrü Karabacak’tan geldi. Karabacak, “İlk yarıda gösterdikleri başarılı performansları ile takımımız, bizleri gururlandırmış, mutlu etmiştir. Hepsini özverilerinden ve mücadelelerinden dolayı kutluyor, alınlarından öpüyorum. Teknik ekibinden, futbolcusuna, malzemecisinden, masörüne kadar, tüm ekip, üzerine düşeni fazlası ile yerine getirmiştir. Sadece ilk yarıyı lider tamamlamakla kalmayıp, Türkiye liglerinin en çok gol atan takımı olmuş, göğsümüzü kabartmışlardır. Darıca tarihinin en başarılı ilk yarısı yaşanmıştır” dedi.
  ‘HENÜZ ŞAMPİYON OLMADIK’ İlk yarıda ki başarılı performansı sevinci ve gururunu yaşadıklarını belirten Karabacak, tedbiri de elden bırakmıyor. Bu konuda oldukça tecrübeli bir isim olan Karabacak, “Henüz lig bitmedi ve Darıca GB, şampiyonluk hedefine ulaşmadı. Sadece zorlu bir maçın ilk yarısın önde tamamladık. Daha oynanmamış bir ikinci yarı var. İlk yarı da her şeyi istedğimiz gibi oldu ve devreyi avantajlı tamamladık. İkinci yarıda daha iyisini yapacak gücümüz var. Ancak, oynanmadan hiçbir smaç kazanılmış sayılmaz. Spor da erken havanın girmenin, tedbiri elden bırakıp, gevşemenin telafisi yok. Biz Darıca olarak böyle bir hata yapmayacağız. İnşallah ikinci yarıda da aynı performansı göstererek, şampiyonluk hedefine ulaşacağız” dedi.
  ‘DAHA ÇOK TARAFTAR BEKLİYORUZ’ Bu sezon sahada mücadele eden futbolcular ve takımın her sorununu anında çözen yönetim kadrosunun başarıda etkili olduğunu belirten Karabacak, taraftara da ayrı bir paragraf açtı. İlk yarıda gösterdikleri performansla Darıca taraftarının şampiyonluğu hak ettiğini belirten Karabacak, “Hem centilmence takımlarını destekleyip, hem de oyunculara coşku verecek, bir performans gösteren Çınaraltı, deplasman performansıyla da şampiyonluğu hak etmiştir. İlk yarıda bazı olumsuzluklar, can sıkıcı gelişmeler yaşansa da Darıca tribünleri şampiyon takım taraftarı tavrını göstermiştir. İkinci yarıda küçük pürüzlerinde ortadan kalktığı, uyumlu bir tavır olacaktır. Bu taraftar, şampiyonluğu fazlası ile hak ediyor. Darıca’nın daha büyük ilgi ve desteye ihtiyacı vardır” dedi.