Bu yolu kullanmayın!

Bayramoğlu Fatih Köprüsü yapılacak olan yeni köprü nedeniyle trafiğe kapatıldı. Darıca'nın iki giriş –çıkış noktasından biri olan ve Darıca'nın İstanbul'a akışını sağlayan Bayramoğlu Fatih Köprüsü yapılacak olan yeni köprü nedeniyle trafiğe kapatıldı.

 Bayramoğlu Fatih Köprüsü yapılacak olan yeni köprü nedeniyle trafiğe kapatıldı. Darıca’nın iki giriş –çıkış noktasından biri olan ve Darıca’nın İstanbul’a akışını sağlayan Bayramoğlu Fatih Köprüsü yapılacak olan yeni köprü nedeniyle trafiğe kapatıldı.İstanbul ile Darıca’yı birbirine bağlayan ve bölge insanının kullandığı tek yol olan Bayramoğlu Fatih Köprüsü yolu trafiğe kapatıldı. Eski ve kullanılamaz hale gelen Bayramoğlu Fatih köprüsü, yapılacak olan yeni köprü ile birlikte Darıcalıların hizmetine sunulacak. Senelerdir eski ve artık dayanılmaz bir durumda olan köprü bilindiği üzere, Marmaray çalışmaları nedeniyle yapım programına alınmıştı. Yetkililer, Darıcalıları bu yolu kullanmamaları konusunda uyarırken, güzergah yolunun Osmangazi köprüsünden yan yola bağlanan yol üzerinden geçildiği belirtildi.

26 NİSAN 2013'E KADAR KAPALI
Yapılan açıklamada “OHL Obrascon Huarte Lain S.A. – Dimetronic S.A. Joint Venture taahhüdünde devam eden Marmaray CR3 Sözleşmesi “Gebze-Halkalı Banliyö Hatlarının İyileştirilmesi İnşaat, Elektrik ve Mekanik Sistemler” projesi çerçevesinde devam eden çalışmalar kapsamında demiryolu üstünde bulunan 2252 Sk. ile Fatih Sultan Mehmet Caddesi’ni birbirine bağlayan Km=39+322.00 karayolu üstgeçidinin (Fatih Köprüsü) yıkılarak yenilenmesi esnasında yolun 25.12.2012-25.04.2013 tarihleri arasında UTDK’nın (Ulaşım Trafik Düzenleme Komisyonu) 2012/823 sayılı kararıyla geçici olarak araç ve yaya trafiğine kapatılacak” denildi. Yol 26 Nisan 2013'te tekrar trafiğe açılacak