Bu öğrenciler çok şanslı!

Yaklaşık olarak bin 200 öğrencinin öğrenim gördüğü Darıca Süreyya Yalçın Ortaokulu'nda hayırsever iş adamları tarafından yapılan kütüphane salonu ve Çok Amaçlı Konferans Salonu, dün gerçekleştirilen bir törenle öğrencilerin hizmetine girdi.

Açılış Törenine Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz,  Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Ak Parti Kocaeli İl Yönetim Kurulu Üyesi Sertan Tunçel, Kütüphane ve Çok Amaçlı Konferans Salonu’nun yapımında emeği geçen iş adamlarından Darıca G.B’nin Başkanı Abdullah Örs, Özel Hospital Park Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Yöntem, Özel Hospital Park Hastanesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nilgün Yöntem, Müteahhit Turgut Kaçaran ile tüm okul müdürleri ve okul aile birliği yöneticileri katıldı.

ÖZEL OKUL HAVASI VAR

Kütüphane Salonu’nun açılışında söz alan Kaymakam Ömer Karaman, Süreyya Yalçın Orta Okulu’nda başarı oranının çok yüksek olduğunu belirterek, ‘’ Bu okulda öğrenim gören çocukların çok şanslı olduğuna inanıyorum, bu okulda adeta özel bir okul havası var.’’ Dedi. Bir çok velinin bu özelliğinden dolayı çocuklarını Süreyya Yalçın Orta Okulu’na kaydeetirmek arzusunda olduğunu da dile getiren Kaymakam Karaman, ‘’ Kütüphane ve Çok Amaçlı Konferans Salonu’nun da hizmete açılmasıyla bu okula olan ilgi daha da arttı. Bu mahallede her öğrencinin en az 10 kitap okuması hedefleniyor’’ şeklinde konuşarak yapımında emeği geçen herkese teşekkür ett.

KARABACAK TEŞEKKÜR ETTİ

Çok Amaçlı Konferans Salonu’nun açılışının ardından konuşan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ise, belediye olarak önceliklerinin hep eğitimden yana olduğunu söyleyerek üzerlerine düşen görevi seve seve yaptıklarını ve yapacaklarını dile getirdi. Her iki salonun açılışında emeği geçenlere ise sonsuz minnet duyduklarını ifade ederek gönlünün tüm okullarda bu yönde çalışmaların yapılmasından yana olduğunu belrtti. Açılışların ardından maddi ve manevi desteklerini esirgemeyenlere teşekkür plaketi verildi.