Bu nasıl bir adam ? Yemiyor, adeta yutuyor

Çayırova'daki bir restaurantın sahipleri tarafından düzenlenen yarışmada 30 şiş cağ kebabı 4 dakika 11 saniyede yiyerek rekor kıran Avustralyalı James Webby, bu defa Adana'daki bir yarışmada 10 dakikada 10 acılı tost yiyerek şampiyon oldu

Çayırova Şekerpınar Mahallesi, Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi, üzerindeki Çardak Cağ Kebap ve Restaurant’ın geçtiğimiz günlerde düzenlediği Cağ Kebap Yarışması’nı sosyal medyadan duyarak  30 şiş cağ kebap, 1 tabak salata ve 1 içecek yarışmasına katılan Avustralyalı Profesyonel Yiyici James Webby, bu güne kadar yarışan yarışmacılar arasında en iyi derece olan  11 dakika 55 saniyelik rekoru 4 dakika 11 saniye ile kırmıştı. Bu yarışmadan 1 tam altın ve 10 Bin TL’nin sahibi olan  James Webby, bu günde Adana’daki süper acılı tost yeme yarışmasına katıldı.
Yiyicilik sıralamasında Avustralya’da 1’cilik, Amerika’da ise 10’culuk ünvanları  bulunan  James Webby, Adana'da ilk kez uluslararası katılımın olduğu ‘Acılı Adana Tostu’ yeme yarışmasında rakibi Adanalı Agit Tumur’la karşılaştı
Rakibi Tumur’un  çok acılı olması nedeniyle 10 dakikada 4 tost yiyebildiği yarışmada, .James Webby aynı sürede 10 tost yiyerek 500 doların sahibi oldu.
Yarışmadan önce iddialı konuştuğunu ancak kazamadığını dile getiren Adanalı Agit Tumur,  "Hayatımda ilk defa böyle bir acıyla karşılaştım. Rakibime teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Yarışmaları sosyal medyadan takip ederek katılım sağlayan ve 10 dakikada 10 acılı Adana Tostu yiyerek 1’inci olan Webby ise ” Avustralya'da anlatmam gereken bir acı. Yerken burnum çok fazla aktı ama acıyı da çok beğendim” ifadelerini kullandı.