Bu defa tersi oldu ! Arabaya çarpan çocuk yaralandı

Darıca'da arkadaşlarıyla oynarken cadde üzerinde koşan 8 yaşındaki çocuk, engelli öğretmenin kullandığı araca çarparak yaralandı. 

Kaza Akşam saatlerinde Kazım Karabekir Mahallesi, Aşık Veysel Caddesi üzerinde meydana geldi. Adı öğrenilemeyen 8 yaşındaki Suriye uyruklu bir çocuk, arkadaşlarıyla kovalamaca oynarken cadde üzerinde koşmaya başladı. Hızını alamayan ve koşarken arkasına bakan çocuk bu sırada yolun sağ şeridinde ilerlemekte olan engelli öğretmen Züleyha P. yönetimindeki 41 AHH 318 Plakalı jipe çarptı.
Çarpmanın etkisiyle savrularak yere düşen çocuk, başından yaralanarak haber verilmesi üzerine kaza yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından sedyeyle ambulansa alınarak Darıca Farabi Eğitim ve araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.
Kazanın şokunu üzerinden atamayan sürücü Züleyha P., bir süre göz yaşlarına hakim olamayarak ağlamaya başladı. 
Civardaki bir ilkokulda öğretmen olduğu öğrenilen Züleyha P.,’’ Ben aracımla yavaş hızla ilerlemekteyken bu çocuk benim da anlayamadığım şekilde aracımın ön kısmına çarptı. Çok üzgünüm, İnşallah bir şeyi yoktur’’ dedi.
Görgü tanıkları ise, sürücünün süratli olmadığını, çocuğun oyun oynarken aracı fark etmeyerek ön kısmına çarptığını ifade ederek, ‘’Allahtan hanımefendi süratli değildi, aksi halde istenmeyen sonuçlar olabilirdi. Zaten burada sık sık kaza oluyor, bazı aileler çocuklarına sahip çıkmıyor, böyle olunca da yoldan geçen araçları dikkate almayan çocuklar cadde üzerinde sürekli sağa sola koşuşturuyorlar, sonuçta da bir gün olmasa diğer gün mutlaka bir kaza oluyor’’ şeklinde konuştular.
Tedavisi için hastaneye kaldırılan çocuğun başından yaralandığı ve hayati tehlikesinin olmadığı belirtilirken, aracında küçük çaplı hasar meydana gelen sürücü, ifadesi alınmak için karakola çağrıldı