Bu açılışa mutlaka gidin

GTO'nun girişimleri sonucu, Gıda kurtarma Derneği, Ford Otasan ve Fazla Gıda işbirliğiyle hayata geçirilen Dilovası'ndaki yardıma muhtaç vatandaşlarımıza yönelik faaliyet gösterecek olan ''Sosyal Etki Merkezi'nin resmi açılışı salı günü yapılıyor.

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 14.0px Helvetica}

Gebze Ticaret Odası’ nın girişimleri sonucu geçtiğimiz aylarda Dilovası, Orhangazi Mahallesi, İstiklal Caddesi, Numara 60 adresinde hizmete giren ve maddi durumu iyi olmayan vatandaşlarımızın yararlanacağı, gıda maddelerinden temizliğe, giyimden, et ve süt ürünlerine kadar tüm ihtiyaç malzemelerinin yer alacağı ‘’Sosyal Etki Merkezi’’nin resmi açılışının 23 Temmuz 2019 Salı günü saat 10.30 ile 14.30 arasında gerçekleştirileceği belirtildi.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada, ‘’  ‘Gıdanı Kurtar’ manifestosu ile ülkemizin sürdürülebilir kalkınmasına katkı yaratacak, israfın engellenmesi ve atığın azaltılması ile kurtarılan gıdaların ihtiyaç sahibi ailelere ulaştığı Sosyal Etki Merkezi’mizin açılışına katılmanız bizleri onurlandıracaktır. ‘’ denildi.