Bıyık; Seçim beyannamemizin yüzde 80'ini tamamladık!

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, seçim beyannamesinin yüzde 80'ini gerçekleştirdiğini belirterek, yerel seçimlere kadar verdiği yatırım sözlerinin yüzde 100'ünü yapacaklarını açıkladı.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve Darıca Belediyesi Basın-Yayın Müdürü Selçuk Koç, bugün gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Erol Polat ve ekibi ile buluştu. Darıca’da önemli işlere imza attıklarını belirten Başkan Bıyık, geçen 4 yılın ardından seçim beyannamesinin yüzde 80’inini gerçekleştirdiğini belirterek, yerel seçimlere kadar verdiği yatırım sözlerinin yüzde 100’ünü yapacaklarını ifade etti.

AMACIMIZ SORUNLARA ÇÖZÜM ÜRETMEK
Darıca’nın Kocaeli’nin en güzel ilçelerinden biri olduğuna dikkat çeken Başkan Bıyık, “Darıca çok özel bir şehir. Günden güne ilçemize olan ilgi gitgide büyüyor. Nüfus ciddi oranda arttı. Biz çalışmalarımızı tamamen vatandaşlarımıza yönelik yapıyoruz. Elbette eksiklikler var ama önemli olan bu eksiklikleri anında tespit edip, çözüm üretmek. Göreve geldiğimizde ciddi bir sorumluluk aldığımızın farkındaydık. Allah’a şükürler olsun yaptığımız çalışmalarla tüm ülkede fark yarattık. Her gün vatandaşlarımızla beraberiz. Özellikle yaz aylarında gece 2-3 gibi eve dönmüş oluyorum. Sürekli sahadayız, Darıcalılarla daima yanyanayız. Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın ile harika bir uyum içerisinde çalışıyoruz. Darıca artık marka bir şehir oldu. Şehrimize İnanılmaz derece de bir ilgi var. Darıca sahilleri, herkesin konuştuğu, gelip hayran kaldığı yerler oldu. Darıca; Sanat, spor, eğitim gibi bir çok alanda herkesin gıpta ile baktığı bir yer” dedi.

DARICA HEPİMİZİN ŞEHRİ
Göreve geldiğinden bu yana seçim beyannamesinin yüzde 80’nini gerçekleştirdiğini ifade eden Başkan Bıyık, “Bizim derdimiz tamamen Darıcalıların daha iyi yaşam şartlarında yaşamalarıdır. Seçim beyannamemimizin yüzde 100’ünü yerel seçimlere kadar inşallah bitireceğiz. Sözümüzü tutmak benim en büyük prensibim. Projelerimizi tamamladıktan sonra inanın çok ama çok mutlu oluyorum. Darıca hepimizin şehri. Ben yıllardır bu şehirde yaşıyorum. Bu şehrin bir ferdi olarak, Darıca’nın her zaman ülkenin önde gelen şehirlerinden biri olması için sürekli çalışıyorum” dedi.

CANLA BAŞLA ÇALIŞIYORUZ
Yaklaşan yerel seçimler öncesi gece gündüz çalıştıklarını ifade eden Başkan Bıyık, “Ekibimizle beraber her zaman en iyiyi hedefliyoruz. Sloganımız “Darıca için canla başla”. Çünkü biz biliyoruz ki Darıcalılar her zaman en iyi hizmeti hak ediyor. Partimizin daima emrinde olan biri olarak, herkese örnek olmaya devam edeceğiz. Ben tüm Darıcalıların Belediye Başkanıyım. Darıcalıların düğünlerinde veya cenazelerinde, iyi günde, kötü günde hep yanlarındayım. Vatandaşlarımızın bize olan ilgileri karşısında hep mahcubum. Allah razı olsun hepsi bizi seviyor. Bu bence yapılabilecek en güzel şey. Elbette eksiklikler olabiliyor ama biz bu eksiklikleri hemen giderip, çözüm yolları arıyoruz” şeklinde konuştu.

DARICA GENÇLERBİRLİĞİ DAHA İYİ YERLERE GELECEK
Darıca Gençlerbirliği hakkında da açıklamalar yapan Başkan Bıyık, “Darıca G.B, bu şehrin bir markasıdır. Darıca Belediyesi daima Darıca Gençlerbirliği’nin yanındadır. 1934 yılında kurulan ve tüm ülkeye örnek olan Darıca Gençlerbirliği’nin başarısı her zaman benim için çok önemlidir. Darıca GB’yi yeni devralan arkadaşlarımızın heyecanı benim için çok değerli. Tüm Darıcalılar el ele vererek, takımımızı daha iyi yerlere getireceğiz” dedi. 

DARICA-TUZLA SAHİLYOLU PROJESİ BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ
Darıca-Tuzla Sahilyolu projesiyle alakalı da bilgiler veren Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Tuzla’daki yol bilindiği üzere bitmek üzere. Ancak burada bir geçiş köprü bağlantısı İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak. Köprünün ayakları yapıldı. Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı ile sürekli irtibat halindeyiz. Bu köprü yapıldıktan sonra Kocaeli Büyükşehir Belediyemiz ile sınırlarımızda yer alan yol çalışmalarını bitirdikten sonra inşallah bu sahil bağlantı yolunun açılışını yapacağız.

AŞIROĞLU KÖPRÜSÜ'NDE ÇALIŞMALAR ÇOK HIZLI İLERLİYOR
Osmangazi Aşıroğlu Köprüsü’ndeki çalışmaların son hızla ilerlediğini ifade eden Başkan Bıyık, “Osmangazi Aşıroğlu Köprüsü’ndeki çalışmalar bilindiği üzere 2-3 ay önce başladı. Yeni müteahhit firmanın projeyi devraldıktan sonraki çalışmaları sürekli takibimiz altında. Mevcut köprünün yanına yaya geçitleri olan bir köprü daha yapacağız. Darıca’nın bence en büyük sorunu trafik. Metro çalışmalarının bitmesiyle ve bu gibi projelerin tamamlanmasıyla, trafik sorununu en aza indirmeyi hedefliyoruz” dedi.

BAYRAMOĞLU'NU DAHA BİR MARKA HALİNE GETİRECEĞİZ
Bayramoğlu’nu daha da canlı ve daha marka bir hale getirmek istediklerini ifade eden Başkan Muzaffer Bıyık, “Bayramoğlu çok ama çok özel bir yer. Biz Bayramoğlu ile alakalı harika projeler yapacağız. Burayı daha turistik daha sanatsal daha kültürel bir hale getireceğiz. Bayramoğlu’nu daha özel bir hale getirmek için ciddi projelerimiz olacak” dedi.