BBP İl Başkanı Şengil, Ankara'ya çıkarma yaptı

Remzi Kaya'nın görevden alınmasından sonra Büyük Birlik Partisi Kocaeli İl Başkanı olarak atanan Kaan Şengil ve bazı yöneticiler Ankara'ya çıkarma yaptı. BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'nin haftalık toplantısına katılan Şengil ve yöneticiler daha sonra TBMM'de Kocaeli milletvekillerine ziyaretlerde bulundu.

Büyük Birlik Partisi Kocaeli İl Başkanı Kaan Şengil, il koordinatörü Metehan Küpçü, İzmit İlçe Başkanı Gökhan Aladağ, il yönetim kurulu üyesi İsmail Sönmez, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici’yi Ankara’da ziyaret etti. BBP Kocaeli İl başkanı Şengil ve yöneticiyleri yeni görevinde kutlayan Destici, çok çalışmaları talimatını verdi. Şengil ise göreve geldikten sonra yapılacak siyasi çalışmalar ve yapılan projeleri anlattı. Genel Başkan Desteci ile bir süre görüşen il başkanı ve yöneticiler daha sonra genel başkanın haftalık toplantısına katıldı. Şengil ve yöneticiler toplantının ardından genel başkan Destici ve genel merkez yöneticileriyle birlikte mecliste birlikte öğle yemeği yediler. Şengil ve yöneticiler yemekten sonra AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Fikri Işık, Sami Çakır, Mehmet Akif Yılmaz, Cemil Yaman ve MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı’yı ziyaret etti. Şengil ve yöneticiler bu ziyaretlerin ardından da Alperen Ocakları Genel Başkanı Samet Bağcı ve Teşkilatlardan sorumlu BBP Genel Başkan yardımcısı Tevfik Eren’i ziyaret etti.

MEMNUN KALDIK
BBP Kocaeli İl Başkanı Kaan Şengil, Ankara ziyaretinde çok memnun kaldıklarını belirtti. Şengil, “Göreve geldikten sonra il teşkilatlarımızda ciddi bir dönüşüm gerçekleştirdik. Sıkı bir hazırlık ve üye çalışması başlattık. Üye sayısını katladık. Güzel bir teveccüh görüyoruz halkımızdan. Çalışmalarımızı anlatmak ve moral depolamak için genel başkanımızı ziyaret ettik. Teşkilatımız ve yapacağımız çalışmalarla ilgili bize harika öneriler sundu. Milletvekillerimizi ziyaret ettik. Ankara ziyaretimiz bizim için çok iyi bir moral oldu. Motivasyonumuz arttı” dedi.