Başkan Şakar, Darıca G.B ailesini yemekte ağırladı

Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar, dün temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği futbolcularını yemekte ağırladı. Sıkı bir Darıca Gençlerbirliği taraftarı olduğunu belirten Şakar, yarın oynanacak olan Sivas Dört Eylül maçından da 3 puanla ayrılacaklarına inandıklarını söyledi. 

Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar, dün temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği teknik heyetini ve futbolcularını yemekte ağırladı. Darıca Balıkçısı'nda düzenlenen yemeğe Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca G.B Başkanı Onur Güneri, Darıca G.B Sportif Direktörü Halim Ceyran, Darıca G.B Futbol Direktörü Thefonis Gekas ve yardımcıları ile futbolcular katıldı.

Moral yemeğine Darıca Gençlerbirliği forması ve atkılarıyla gelen Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar, misafirleriyle tek tek yakından ilgilendi.

GÜNERİ, TEŞEKKÜR ETTİ
Yemekten sonra bir konuşma yapan Darıca G.B Başkanı Onur Güneri,  yaptığı konuşmada ''Bugün bizlere bu ortamı hazırlayan Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar ve ekibine çok teşekkür ederiz. Bu vesileyle tüm Darıca halkını yarın ki maçımıza davet ediyoruz'' dedi.

BIYIK: SİZLERE İNANCIMIZ TAM
Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ise yaptığı konuşmada ''Lige iyi başladık ancak hiç hesapta olmayan puanlar kaybettik. Eğer o penaltılar atılsaydı şuanda play-off potasının içerisindeydik. Canınız sağolsun, ben sizlere çok güveniyorum. İnanıyorum ki bu sene ligi en kötü play-off hattında bitireceğiz. Bu hafta Sivas Dört Eylül'ü yenip iyi bir seri yakalayacağız. Sizlere inancımız tam'' dedi.

ŞAKAR: SIKI BİR DARICA G.B TARAFTARIYIM
Son olarak söz alan Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar, ''Ben yıllardır Darıca Gençlerbirliği maçlarına gidip gelen bir taraftarım. Kulübümüzün daima en iyi yerlerde olmasını çok istiyorum. Bunun için elimizden gelen ne varsa da yapmaya hazırız. İnşallah yarın ki maçtan da galip gelerek yeni bir başlangıca imza atacağız'' dedi.