Başkan Bıyık, Cemevi'nde canlarla yufka pişirdi

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca Cemevi ve Erenler Vakfı tarafından düzenlenen Geleneksel Emekçi Kadınlar Kermesi'ne katılarak canlarla yufka pişirdi, destek oldu.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca Cemevi ve Erenler Vakfı tarafından düzenlenen Geleneksel Emekçi Kadınlar Kermesi’ne katıldı. Canlarla bir araya gelerek hasbihal eden Başkan Muzaffer Bıyık, kermesin hayırlı olmasını ve beraberliğimizin pekişmesine vesile olmasını diledi.

CANLARLA YUFKA PİŞİRDİ
Cemevi’nde sıcak ve samimi bir şekilde karşılanan Başkan Muzaffer Bıyık, kadınlarla birlikte yufka pişirdi. Kermesin açılışını gerçekleştiren ve hayırlı olması temennisinde bulunan Başkan Muzaffer Bıyık, kadınlarla hasbihal etti. Oldukça sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen kermes açılışında birlik beraberlik mesajları veren Başkan Muzaffer Bıyık, Cemevi’yle her zaman iç içe olmaya devam edeceklerini söyledi.

BİRLİK BERABERLİĞİMİZ DAİM OLSUN
Düzenlenen kermesin hayırlı sonuçlara vesile olmasını dileyen Başkan Muzaffer Bıyık “Darıca’mızda hiç kimseyi ötekileştirmeden beraberce çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bundan sonra da birlik beraberlik içerisinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Düzenlenen kermes de birlik beraberliğimize vesile olsun. Kermes inşallah hayırlı işlere güzel işlere katkı sunacak. Buna yürekten inanıyorum. Rabbim birliğimizi beraberliğimizi daim kılsın” dedi.