Başkan Bıyık'a anlamlı ziyaret

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Gebze Şubesi yönetimi ve üyeleri, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık'ı yeniden seçilmiş olduğu belediye başkanlığı için tebrik etti ve teşekkür belgesi takdim etti.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Gebze Şubesi Başkanı Salih Türk, başkan yardımcısı Mustafa Malkoç, yönetim kurulu üyesi Halil Yalçın ve gaziler, şehit aileleri Mustafa Tevlim ve Mustafa Özavcı ile birlikte Başkan Bıyık'ı makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında dernek hakkında bilgiler verildi ve karşılıklı bilgi alışverişinde bulunuldu.

Başkan Salih Türk ve beraberindeki heyet, Muzaffer Bıyık'a, dernek olarak teşekkürlerini sunan bir belge takdim etti. Dernek üyeleri, Bıyık'ın misafirperverliğinden dolayı da memnuniyetlerini dile getirdi.

Salih Türk, "Başkanımız Muzaffer Bıyık'a yeniden seçilmesinden dolayı hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Kendisine, derneğimizin faaliyetleri ve çalışmaları hakkında bilgiler verdik. Başkanımızın misafirperverliği ve desteklerinden dolayı teşekkür ederiz" şeklinde konuştu.