Başkan Acarhoroz; Darıca Gençlerbirliği halkın takımıdır!

Darıca Gençlerbirliği Başkanı Serdar Acarhoroz, Kocaeli'de yayın yapan TV 262'nin canlı yayın konuğu oldu. Başkan Acarhoroz burada yaptığı çarpıcı açıklamalarda ''Darıca benim hayatımda artık bir vazgeçilmezim oldu. Bana şuan başka bir kulüp verseler yine Darıca'dan ayrılmam. O kadar çok sevdim ki Darıca'yı. Bu başka bir his oldu benim için. Darıca'yı asla yarı yolda bırakmam. Darıca ile bütünleşmeye devam edeceğim. Darıca Gençlerbirliği halkın takımıdır'' dedi.

Darıca Gençlerbirliği Başkanı Serdar Acarhoroz'un yaptığı açıklamalar ise şöyle;

HEDEFİMİZ SÜPER LİG
Spora olan desteğimi hiç bir zaman esirgemedim. Bütün yatırımlarım Bursa, İstanbul ve Kıbrıs'ta. Darıca Gençlerbirliği'ne yatırım yapma sebeplerimden birisi bana çok yakın olması. Ben Darıca Gençlerbirliği camiasını çok sevdim. Benim hayallerim var  ve bu hayallerimi Darıca Gençlerbirliği ile gerçekleştireceğim. Bütün planlarım bu yönde. Darıca Gençlerbirliği'nin iyi yerlere gelmesi için elimden gelen ne varsa yapacağım. Hedefimiz Süper Lig. 

KULÜP DARICA HALKININDIR
Darıca benim hayatımda bir vazgeçilmezim oldu. Bana şuan başka bir kulüp verseler yine Darıca'dan ayrılmam. O kadar çok sevdim ki Darıca'yı. Bu başka bir his oldu benim için. Darıca'yı asla yarı yolda bırakmam. Darıca ile bütünleşmeye devam edeceğim.  Darıca Gençlerbirliği bir şirkettir. Kulüplerin bir çoğu şirketleşmek zorunda kalacak. Bu kulübün hisseleri bana ait ancak bu takım Darıcalıların takımıdır. Statü anlamında böyle olabilir ama kulüp benim değil, kulüp Darıca halkınındır.

ALTYAPI BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ
İlk önce bu yıl için kısa vadedeki programımız üst sıralara tırmanmak. Taşıma suyla değirmen dönmez. Kesinlikle altyapıdaki kendi çocuklarımıza, kendi yavrularımıza şans vermek zorundayız. Altyapımız bizim için olmazsa olmazımız. Teknik Direktörümüz Ender Alkan ile bu konuları sürekli konuşuyoruz. Darıca'ya bir spor koleji açacağım. Bunun adı da Darıca Gençlerbirliği Spor Koleji olacak. Scout ekiplerinin keşfettiği gençlerimizi kulübümüze katmak adına herşeyi yapacağız. Darıca Gençlerbirliği'nin altyapıları her zaman çok güçlüdür. Burada bulunan hocalarımız 7-8 ay maaş almamasına rağmen gönüllerini koymuşlar. İbrahim Erestin hocamızın bana söylediği ''Başkanım biz size çok inanıyoruz. Her zaman yanınızdayız'' sözü benim tüylerimi diken diken etmişti. Başkanlık çok önemli bir makam değil, biz abi-kardeşiz. Biz büyük bir aileyiz.  Ben Darıca Gençlerbirliği A.Ş'nin Yönetim Kurulu Başkanı olsam da tek başıma olamam. Taraftarımızla, yöneticilerimizle, Darıcalı vatandaşlarımızla, medya mensuplarımızla kısaca herkesle doğruyu bularak bu kulübü yönetmek istiyoruz. Daha profesyonel yönetmek istiyoruz kulübümüzü. 

TRANSFERLERİMİZİN HEPSİ KARAKTERLİ ÇOCUKLAR
Transferlerimizde de Teknik Direktörümüz Ender Alkan ile yaptığımız görüşmede hiç bir şeye karışmadım. Hocamıza o kadar çok güvenirim ki, sabah 4'lere kadar transfer görüşmelerini beraber gerçekleştirdik. Kulübümüzdeki bütün futbolcuların parası ödenmiştir. Transfer ettiklerimiz futbolcularımız hepsi yüksek karakterli çocuklar. 

BAŞKAN MUZAFFER BIYIK'A MİNNETTARIZ
Belediye Başkanımız Muzaffer Bıyık'a minnettarız. Elinden gelen ne varsa yapıyor bizim için. Bir belediye başkanının yapması gereken herşeyi yapıyoruz. Tüm belediye personeli, bizimle beraber. Biz bir camiayız. Taraftarı ile medya mensupları ile Darıca halkı ile bütünleştik. Belediye Başkanımız Muzaffer Bıyık hep yanımızda. Am belli bir yere kadar. Bunlar imkanlar dahilinde. Ben başkanımıza kulübün belli hisselerini ücretsiz olarak belediyeye devredeyim dedim. Bunu deme nedenim şu. Çünkü bu kulübün sahibi Darıcalılardır. Ben çok şeffaf bir adamım. Gelirler ve giderler şeffaftır. 

BAŞKAN BÜYÜKAKIN İLE BİR ARAYA GELECEĞİZ
Mücadelesini ettiğimiz takım Kocaeli'nin takımıdır. Bizim yaptığımız hizmet, tüm Kocaeli'ye yaptığımız hizmettir. Darıca Belediye Başkanımız Muzaffer Bıyık bizim yanımızda. Yakın zamanda Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımızn Tahir Büyükakın ile de görüşeceğiz. Biz bir aileyiz. Her zaman bunu söylüyorum. Onlar bizim için çok değerli insanlar. Gördüğüm kadarıyla Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımızın Kocaelispor'a büyük desteği var. Bu çok güzel birşey. 

3 PUANLA AYRILACAĞIZ
Biz kampa gitmedik, çünkü havalar çok güzel. Kampa vereceğimiz paraya bir oyuncu daha satın aldık. Bunu Teknik Direktörümüz Ender Alkan karar verdi. Bizim tesisimiz çok güzel, ilk maçımızı da sahamızda oynayacağız. Bayrampaşa maçı bizim için, camia için çok önemli. Bu maçtan 3 puanla ayrılmak istiyoruz. 

DARICA GENÇLERBİRLİĞİ ÖRNEK BİR KULÜP OLACAK
2 ay önce Darıca Gençlerbirliği hisselerini satın aldım. Bugün itibariyle kulübün satışı, tansferler ve giderlerle beraber 17 Milyon TL harcama yaptık. Transferlerimizin hepsini para vererek yaptık. 50 Milyon TL bütçe ile geldik ancak bu bütçe bize yetmeyecek. Bu yıl çok harcama yapmadık ama seneye çıtayı yükselteceğiz. Seneye en iyi futbolcuları transfer ederek, şampiyonluk yakalayacağız. Ben buraya sadece borç ödemeye gelmedim, elbette başarıda istiyorum. Kulübümüzde alacağı olan kimsenin hakkı kalmayacak. Hukuk çerçevesinde borcumuzun olduğu tüm herkese borçlarımızı ödüyoruz ve ödemeye de devam edeceğiz. Biz örnek bir kulüp olmak istiyoruz. Darıca'ya bir halka açık kafe-store yapacağız. Bu kulübe gelirlerinde girmesi gerekiyor. Belediye Başkanımız da bu konuya büyük destek vereceğini söyledi. Muzaffer Bıyık başkanımızın her konuda bizimle beraber olması bizi çok mutlu ediyor. 

ALTYAPI İÇİN HALI SAHALAR YAPILACAK
Nenehatun Spor Kompleksi harika oldu. Orada bizim altyapımızın haricinde Darıca'daki diğer amatör spor kulüplerimizde faydalanıyor. Böylesi güzel bir tesisi ilçeye kazandıran değerli belediye başkanımız Muzaffer Bıyık'a teşekkür ediyorum. Ayrıca Muzaffer Başkanımız, başka bir yerde altyapılarımız için de bize özel bir saha daha yapacak. Kendisine gerçekten çok minnettarız. Biz de arsası ve işletmesi kulübümüze ait olan bir 2-3 adet yanyana halısaha yapacağız. 

TARAFTARLARIMIZA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM
Çınaraltı Taraftar Grubumuza çok teşekkür ediyorum. Tüm Darıca halkına benimle oldukları için minnettarım. Tüm aileler bizimle beraber. Değerli belediye başkanımız Muzaffer Bıyık'a çok teşekkür ediyorum, daima bizimle beraber. Biz Darıca'yı layık olduğu yerde, en şerefli yerlere getireceğiz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın da bizim yanımızda olacaktır. Buna inancımız tamdır. Biz de Kocaeli'ye Darıca için ne destek veriyorsak vereceğiz'' dedi.