Başkan Acarhoroz; Daha iyi olacağız!

Haftasonu kendi tesislerinde Şile Yıldızspor ile bir hazırlık maçı yapan ve karşılaşmadan 1-1 beraberlikle ayrılan temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği'nde Başkan Serdar Acarhoroz, önemli açıklamalarda bulundu.

Bu hafta başlayacak olan ikinci yarı hazırlıklarını sürdüren ekibimiz Darıca Gençlerbirliği, haftasonu kendi tesislerinde Şile Yıldızspor ile bir hazırlık maçı yapmış ve sahadan 1-1 beraberlikle ayrılmıştı. Karşılaşmayı yakından takip eden Darıca Gençlerbirliği Başkanı Serdar Acarhoroz, yeni transferlerinde forma giydiği karşılaşmayı değerlendirdi.
Acarhoroz yaptığı açıklamada, ''Yeni transferlerimizin bir çoğu maçın ikinci yarısında forma giydi. Ben mücadelelerinden dolayı tüm futbolcu kardeşlerimi tebrik ediyorum. Aldığımız futbolcuların hepsi kaliteli futbolcular. Mevcut kadromuzda bulunan futbolcularla beraber iyi bir sinerji oluşturacağız. Hazırlık maçına gelen yüzlerce taraftarımıza da çok teşekkür ediyorum. Bizleri yalnız bırakmadılar. Aile olmanın en güzel tarafı da bu. Daha iyi olacağız, daha iyi işlere imza atacağız. Bunun sözünü hep verdim, vermeye de devam edeceğim. 1 ya da 2 transfer daha yaparak, transfer sezonunu kapatacağız. Darıca Gençlerbirliği için her zaman iyi işler yapacağız. Kimse merak etmesin'' dedi.