Baro Başkanı Gül mazbatasını aldı

Kocaeli Baro Başkanlığı'na seçilen Mehmet Gül ve yönetimi Kocaeli Adliyesi'nde gerçekleştirilen gerçekleştirilen törenle mazbatasını aldı.

15 - 16 Ekim tarihlerinde 37. Olağan Genel Kurulu'nu gerçekleştiren Kocaeli Barosu, yeni dönem başkanını ve kurullarını seçti. Bahar Gültekin Candemir'in yeniden aday olmadığı genel kurulda Aysun Torun ve Mehmet Gül başkanlık için yarıştı. 1068 oyla Mehmet Gül seçimi kazanırken rakibi Aysun Torun ise 545 oyda kaldı. Genel kurul heyecanını geride bırakan Kocaeli Barosu'nda başkanlığa seçilen Mehmet Gül ve ekibi mazbatasını aldı. Kocaeli Adliyesi'nde gerçekleşen mazbata töreninde Kocaeli Adalet Komisyonu Başkanı Muhiddin Paça mazbatayı Gül'e takdim etti. Mazbatasını alan yeni baro Başkanı Gül'e yönetim kurulu üyeleri başta olmak üzere geçmiş dönem baro başkanları Cengiz Sarıbay, Sertif Gökçe, Bahar Gültekin Candemir ve destekçileri eşlik etti.

Mazbata töreni sonrası kısa bir açıklama yapan Baro Başkanı Mehmet Gül, "Çok güzel bir genel kurul sürecini geride bıraktık, çok güzel bir dönemi birlikte geçireceğiz" dedi.