Baba ve kızının cenazeleri mahalleye getirildi

Darıca'da dün gece evde hayatını kaybeden baba ve 4 yaşındaki kızının cenazeleri  toprağa verilmeden önce bugün oturdukları mahalleye getirilerek komşularından helallik istendi

Olay, dün gece Emek Mahallesi Çimen Sokak üzerindeki bir apartmanda meydana geldi. 
Yakınları tarafından kapının açılmaması üzerine haber verilen polis ve itfaiye ekipleri, içeriye girdiklerinde korkunç manzarayla karşılaştılar.
Yapılan incelemelerde İbrahim Kansuz (34), ile 4 yaşındaki kızları Eylül Mina’nın hayatını kaybettikleri belirlenirken, baygın halde bulunan anne Songül Kansuz ise sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.
Koma halinde Gebze Fatih Devlet Hastanesi’ne kaldırılan ve daha sonra özel bir hastaneye sevk edilen Songül Kansuz’un hayati tehlikeyi atlattığı öğrenildi.
Otopsi için Adli Tıp’a kaldırılan baba İbrahim Kansuz ve kızı Eylül Mina Kansuz’un cenazeleri ise bugün teslim alınarak ikamet ettikleri Emek Mahallesi’ndeki evlerinin önünde komşularından helallik istendi

 Helallik alınmasının ardından cenazeler, bu gece memleketleri Zonguldak'ın Ereğli ilçesine gönderilecek. Baba ve kızın cenazeleri, yarın öğleyin kılınacak cenaze namazının ardından Kocalar Mahallesi Aile Mezarlığı'nda toprağa verilecek.