Aydın: "Meclisin en aktifi Saadet Partisi"

Saadet Partisi Geleneksel Körfez Turu programında konuşan Saadet Partisi Sözcüsü ve İstanbul Milletvekili Birol Aydın 'Şu an mecliste 20 kişiyiz ama yeni katılımlar olacaktır. Çünkü meclisin en aktif partisi Saadet Partisi'dir' dedi.

Saadet Partisi Gölcük İlçe Başkanlığı, Geleneksel Körfez Turu programını dün gerçekleştirdi. Programa 600’ün üzerinde katılım oldu. Katılımcılar arasında Saadet Partisi Sözcüsü ve İstanbul Milletvekili Birol Aydın, Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Zafer Mutlu, İl Kadın Kolları Başkanı Reyhan Şengün, Gölcük İlçe Başkanı Mustafa Özsoy ve Gölcük İlçe Kadın Kolları Başkanı Şükriye Bilgili’nin yanı sıra bir çok partili katıldı.

NEFES ALDIK
Programda açılış konuşmasını gerçekleştiren Saadet Partisi Gölcük İlçe Başkanı Mustafa Özsoy kısa bir konuşma ile selamlamada bulundu. Özsoy’un ardından konuşan Saadet Partisi İl Başkanı Zafer Mutlu, “Ekonomik sıkıntıların bizleri bunalttığı bir süreçte bir nebze de olsa nefes alma fırsatı bulduğumuz bu turda sizlerle olmaktan mutluluk duyuyorum” dedi. Saadet Partisi İstanbul Milletvekili Birol Aydın ise konuşmasında şunları söyledi: “Kimseyi küstürmeyeceğiz, göndermeyeceğiz, susturmayacağız. Sevgi ve merhamet dilini kuşanacağız. Kendi aramızda ve dışarıda hayırda yarışacağız. ‘Adalet mülkün temelidir’ sözünün sadece mahkeme duvarlarında değil insanların ve o kararı veren mahkeme başkanlarının vicdanında hissedildiği, adil düzen ekonomisinin hakim olduğu, gençlerimizin akın akın yurtdışına gitme hayalleri kurmadığı bir ülke hayalimiz var. Mecliste kurmuş olduğumuz milletimizin menfaati doğrultusunda çalışamaya devam ediyoruz. Şu an mecliste 20 kişiyiz ama bu değil ki sadece bu kadarız. Yeni katılımlar mutlaka olacaktır. Meclisin en aktif partisi Saadet Partisi’dir.”