Arslan; Ak Parti Darıca teşkilatı değişim istiyor!

Ak Parti Kocaeli İl Yönetim Kurulu üyesi olan Murat Arslan, Ak Parti Darıca ilçe başkan adaylığı ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

En Kocaeli'ye konuşan Arslan yaptığı açıklamada ''AK Parti’de tek liste kararı olduğunu ben de biliyorum. Ama esnetilebilir diye düşünüyorum. Geçmiş dönemde hem Darıca'da hem de Gebze’de bunun örneklerini yaşadık. Bu konuda teşkilatın, delegelerin isteklerine göre yeniden karar verilebilir. Biz zaten o yüzden böyle bir yola çıktık.  İl başkanımızla adaylık konusunu görüştüm. İl başkanımız bana genel merkezin tek liste kararını iletti. Ben de Darıca’da teşkilatımızın bu yönde talebi olduğunu, ihtiyaç ortaya çıktığını anlattım. Teşkilatımızın mevcut başkanımızın değişmesi yönünde bir istekleri olduğunu anlattım. Bizden de taşın altına elimizi koymamızı rica ettiler. Biz de istişare ettik ve bu yola çıktık. Biz illa bir ilçe başkanı olmak için değil, mevcutta bir sıkıntı olduğu için ortaya çıktık. İl başkanımızdan talebimiz de illa ki bizi ilçe başkanı yapması değil değişmesi talep edilen mevcut ilçe başkanı ile ilgili bir irade ortaya koymasıdır. Partimiz için hayırlısı olsun.” dedi

MURAT ARSLAN KİMDİR? 

1982 Darıca doğumlu. Aslen Erzurumlu. 200-2011 arasında AK Parti Darıca İlçe Gençlik Kolları Başkan Vekilliği, 2011-2017 arasında Darıca ilçe yöneticiliği, Tanıtım Medya ile Seçim İşlerinden sorumlu ilçe başkan yardımcılığı yaptı. 2009 yılından bu yana tüm seçimlerde görev aldı. 2019 yılında AK Parti il yönetimine girdi. Balıkesir Üniversitesi İnşaat Mühendisliği mezunu. BFM İnşaat’ın sahibi. Evli ve bir çocuk babası.