Arkadaşını öldürüp, polise haber verdi

Çayırova'da ticari taksi sürücüsü Resul Ateş, taksi içerisinde tartıştığı arkadaşı Selçuk Akpınar'ı (37) tabancayla vurduktan sonra polisi arayarak olayı anlattı. Selçuk Akpınar hayatını kaybederken, polis kaçan Resul Ateş'i yakalamak için çalışma başlattı.

Olay dün gece saatlerinde Atatürk Mahallesi Çiftlik Caddesi üzerinde meydana geldi. Ticari taksi sürücüsü Resul Ateş, arkadaşı Selçuk Akpınar’ı aracına alarak gezmeye başladı. Seyir halindeyken ikili arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Yaşanan tartışma sırasında taksi sürücüsü Resul Ateş, aracı sağ şeride çekerek Selçuk Akpınar’a tabancasıyla ateş etti.
Polisi arayarak bir kişiyi öldürdüğünü ve gelip kendsini almalarını söyleyen Resul Ateş, daha sonra olay yerinden kaçtı. 
 Olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldi. Sağlık ekipleri yaptıkları kontrollerde Selçuk Akpınar’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Polis olayın ardından ticari taksinin içerisinde ve çevresinde incelemelerde bulundu. Selçuk Akpınar’ın cenazesi otopsi yapılmak üzere morga götürüldü. Kaçan Resul Ateş’in yakalanması için çalışmalar devam ediyor. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı


Polis olay yerine geldiğinde taksi içerisinde öldürülen Selçuk Akpınar'ın cansız bedeniyle karşılaştı


Öldürülen  Selçuk Akpınar


Arkadaşını tabancayla vurarak ölümüne neden olan Resul Ateş