Ali Bıyık, resmen MHP Darıca'nın İlçe Başkanı oldu

MHP Darıca İlçe Başkanı İlhan Yaşar'ın görevinden istifa etmesinin ardından Ali Bıyık, MHP Darıca'nın yeni ilçe başkanı oldu.

MHP Kocaeli İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş’ın istifasının ardından MHP Darıca İlçe Başkanı İlhan Yaşar da görevinden istifa etmişti. Yaşanan gelişmelerin ardından geçmiş dönemde MHP Darıca İlçe Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan Ali Bıyık, bugün MHP Kocaeli İl Başkanı Tuncay Batı tarafından MHP Darıca İlçe Başkanı olarak atandı.

TUNCAY BATI BAŞARILAR DİLEDİ
Atamaların ardından açıklama yapan Başkan Tuncay Batı, “Partimizde hareketli günler devam ediyor. Darıca’ya Ali Bıyık atanmıştır. Yeni başkanımızın kılıcı keskin olsun, kendilerine görevlerinde başarılar diliyorum’’ şeklinde konuştu.

YENİ BAŞKAN ALİ BIYIK TEŞEKKÜR ETTİ
İlk açıklamasını ise gazetemize yapan MHP Darıca’nın yeni ilçe başkanı Ali Bıyık, ‘’ Bilge Liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli beyefendinin ve İl Başkanımız Tuncay Batı’nın teveccühleri ile Milliyetçi Hareket Partisi Darıca İlçe Başkanı olarak atamam yapılarak görevime başlamış bulunmaktayım. Bana, her kişiye nasip olmayan bu kutsal görevi layık gören Bilge Liderimiz Sayın Dr. Bahçeli beyefendiye, Genel Merkezimizin tüm kademelerine, İl Başkanımız Tuncay Batı’ya çok teşekkür ederim. Yönetim Kurulu listemizi oluşturmaya başladık. Tüm Darıca’ya hitap edecek çok farklı bir kadro oluşturacağız. Bu süreçte yanımda olan aileme ve dostlarıma çok teşekkür ederim. MHP Darıca olarak, ilçemizde tüm Darıcalılarla beraber güzel bir yol yürüyeceğiz’’ dedi.