Aker Holding ailesi kahvaltıda buluştu, önemli projenin ilk adımı atıldı

Bölgemizin önemli kurumlarından biri olan ve Yönetim Kurulu Başkanlığını Eren Ertuğrul Işık'ın yaptığı Aker Holding, dün çalışanları ile kahvaltıda buluştu. Programda Aker ailesine özel yapılan İnsan Kaynakları uygulaması tanıtıldı. 

Gebze Happy İnn Hotel’de gerçekleşen kahvaltılı programa ev sahipliği yapan Aker Holding Yönetim Kurulu Başkanı Eren Ertuğrul Işık ve Genel Müdür Handan Işık, birim müdürleri ve Aker ailesi çalışanları ile tek tek ilgilendi. Aile ortamında geçen programda, Aker Holding’e özel yapılan İnsan Kaynakları uygulaması tanıtıldı. 

IŞIK, UYGULAMAYI ANLATTI
Aker Holding Yönetim Kurulu Başkanı Eren Ertuğrul Işık, burada yaptığı konuşmada ‘’Biliyorsunuz ki, Aker Ailesi çok hızlı bir şekilde büyümektedir. Hizmet vermekte olduğumuz firma sayısı ile orantılı olarak çalışan sayımız da artmaktadır. Bu sebeple, çalışma arkadaşlarımızın her an yanlarında olabilmek adına bir adım attık. Çünkü çalışma arkadaşlarımızın büyük bir çoğunluğu gün içerisinde ofislerimize uğrayamıyor. Her ne kadar, erişilebilir olmaya gayret etsek de yetişemediğimiz anlar olabilmektedir. İşte bu sebeple, aramızdaki iletişimi artırmak ve çözüm yollarının elinizin altında olmasını sağlayabilmek adına, Aker Holding’e özel olarak geliştirilmiş bir İnsan Kaynakları Uygulamasını hayata geçirdik. Programımıza katılım sağlayan sevgili Aker aileme çok teşekkür ederim’’ dedi.