Ak Partililerden mahalle teşkilatlarına teşekkür ziyareti

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Belediye Meclis Üyeleri ve beraberindeki heyet ile Ak Parti mahalle teşkilatlarına teşekkür ziyaretinde bulundu.

Heyeti çiçeklerle karşılayan mahalle sakinleri ülkenin birlik ve beraberliğinin bozulmaması içi dua etti. Başkan Bıyık burada yaptığı konuşmada '' Demokrasinin vazgeçilmezi seçimleri geride bıraktık. Ortaya çıkan sonuçların tüm milletimize hayırlı olmasını diliyorum. Yapılan seçimde AK Parti’ye yine seçim zaferini yaşatan milletimize teşekkür ediyorum. Darıca'da da bu seçimlerden alnımızın akıyla çıktık. Halkımızın bizlere gösterdiği teveccühün ve omuzlarımıza yüklediği yükün farkındayız. Bizlere oy veren hemşehrilerimiz kadar oy vermeyen hemşehrilerimizin de gönlünü kazanmak için çalışacağımız bir dönem olacak. İnşallah, Türkiye için hayırlar getirecek bir dönem olur. dedi.

 

KARABACAK: BİZ BİR AİLEYİZ

Seçim çalışmaları boyunca kendilerini yalnız bırakmayan teşkilat mensuplarına ve AK Parti'ye gönül verenlere teşekkür eden Başkan Karabacak ise, Bizim siyaset anlayışımız seçimlik değildir. Seçimin ertesi günü halkın yanında olan siyasetçi görmek zordur. Ancak bizim siyaset anlayışımız seçimden sonra da halkın yanında olmayı gerektirir. Verdiğimiz bütün sözlerin arkasındayız. Biz bir aileyiz” diye konuştu.