AK Parti Darıca İlçe Başkan adayı Köksal Şakar oldu

İlçe kongrelerinin yaklaştığı AK Parti'de ilk başkan adayı açıklandı. Açıklamayı İl Başkanı Şahin Talus yaptı. Buna göre Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar'ın yeniden aday olduğu açıklandı



TALUS AÇIKLADI
Şahin Talus şunları söyledi; “Bizim için bir düğün, yeni bir heyecan ve coşku kaynağı kongre sürecimize Bismillah diyerek başlıyoruz. Delege seçimlerini tamamladıktan sonra 20 Ekim Pazar günü yapacağımız Darıca İlçe Kongremiz için adayımızı belirledik. Genel Merkezimizle yaptığımız görüşmeler, teşkilatımızla gerçekleştirdiğimiz istişareler sonucu Darıca İlçe Başkanımız Köksal Şakar ile yola devam kararı aldık. Kendisine çıkmış olduğu bu yolda başarılar diliyorum. Hayırlı olsun.” Dedi.

ŞAKAR TEŞEKKÜR ETTİ
Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar ise yaptığı açıklamada “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve İl Başkanımız Dr Şahin Talus'un tensipleriyle ????.????????????????̆???????? ???????????????????????????????????????????? ‘Durmak Yok Yola Devam’ diyerek, yeniden aday gösterilmiş bulunuyorum. Bu göreve yeniden bizlere laik gören Sayın Cumhurbaşkanımıza ve AK Parti Kocaeli il Başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.