20 Kasım'da MHP Darıca büyük bir program yapacak

MHP Kocaeli Teşkilatı genişletilmiş ilçe istişare toplantıları sonrası daraltılmış ilçe istişare toplantılarını da tamamladı. 12 ilçede yapılan toplantılarda 2023 seçimleri öncesi teşkilat içerisinde saflar sıklaşırken yapılacak çalışmalar da konuşuldu.

Bir yıldan uzun süredir görev başında olan MHP İl Başkanı Yunus Emre Kurt ilk olarak il yönetimini oluştururken ardından ilçelerdeki değişim sürecini başlattı. İl başkanlığından yaşanan değişimin bir benzerini ilçelerde de başlatan İl Başkanı Kurt göreve geldiği günden bu yana Karamürsel, Gölcük, İzmit, Kartepe, Derince, Gebze, Çayırova, Darıca ve Dilovası teşkilatlarına yeni atamaları yaparken Başiskele, Kandıra ve Körfez de kendisinden önce ki isimlerle yol devam etti. Teşkilat içerisinde yenilenmeye giden MHP Kocaeli Teşkilatı ilk olarak parti genel merkezinden isimler başta olmak üzere MHP Milletvekili Saffet Sancaklı’nın da katıldığı genişletilmiş ilçe istişare toplantılarını yaptı. Toplantılar yoğun katılımla geçerken Cumhur İttifakı’nın önemi vurgulandı.

DARALTILMIŞ TOPLANTILAR TAMAM
Partililerle birlikte geniş katılımlarla gerçekleşen genişletilmiş ilçe danışma meclisleri sonrası bu kez daraltılmış ilçe istişare toplantılarına başlayan MHP Kocaeli Teşkilatı sırasıyla Derince, Kartepe, Körfez, Karamürsel, Gölcük, Başiskele, Gebze, Darıca, Dilovası, İzmit, Çayırova ve Kandıra’da toplantılarını gerçekleştirdi. İl Başkanı Yunus Emre Kurt, il yöneticileri, ilçe başkanları, ilçe yöneticileri, meclis üyeleri ve parti teşkilatlarında görevli isimlerin katılımıyla gerçekleşen toplantılarda seçime gidilen süreçte izlenecek olan yol haritası, yapılacak olan çalışmalar ve teşkilat içerisinde birlik beraberliğin daha da arttırılarak devam etmesi gerektiğinin altı çizildi. Teşkilat üyelerinin talepleri de dinlenen toplantılardan elde edilen çıkarımlar da değerlendirilecek.

HER BİR FERDİYLE GURUR DUYUYORUM
MHP İlçe Daraltılmış İstişare Toplantıları’nın son bulmasıyla beraber kısa bir açıklamada bulunan MHP İl Başkanı Yunus Erme Kurt “2023 seçimlerine giden süreçte ilçe danışma toplantılarından elde ettiğimiz çıkarımlardan faydalanacağız. MHP Kocaeli Teşkilatları gece gündüz demeden sahadadır. Birlik ve beraberlik içerisinde Kocaeli’de sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmayacağız. Teşkilatlarımın her bir ferdi ile gurur duyuyorum.” ifadelerini kullandı. Yapılan toplantılardan memnun kaldığını da belirten Kurt, 20 Kasım Pazar günü Darıca İlçe Teşkilatı’nın yeni başkanı Mustafa Yıldırım ile büyük bir program yapacağını söylerken daraltılmış ilçe toplantılarının sona ermesiyle il yönetimi ve ilçe başkanlarıyla il binasında bir araya geldi.