'' 1 Tebessüm 1 Hayat Derneği'', bu defa da sel bölgesinde

Gebzeli hayırsever İş İnsanı, '' 1 Tebessüm 1 Hayat Derneği'' nin Kurucu Başkanı Hakan Çil, Antalya Manavgat'taki yangında zarar gören vatandaşlara uzattığı yardım elinin ardından, gönüllü üyeleri ile birlikte Kastamonu Bozkurt'taki sel felaketi nedeniyle bölgeye geçerek, mağdur vatandaşlarımıza günlerce gıda kolileri dağıttı.

Antalya’daki orman yangınları için hiç tereddüt etmeden gönüllü üyeleri ile birlikte Manavgat’a giderek mağdur vatandaşlarımıza yardım elini uzatan, merkezi Gebze’de bulunan, ‘’ 1 Tebessüm 1 Hayat Derneği’’ nin Kurucu Başkanı ve İş İnsanı Hakan Çil, bu defa da Karadeniz Bölgesi’nde meydana gelen sel felaketinden en fazla etkilenen Kastamonu Bozkurt’a  yardım için koştu.
‘’ 1 Tebessüm 1 Hayat Derneği’’ nin Kurucu Başkanı Hakan Çil, felaketin ilk gününden bu yana Bozkurt’ta selden zarar gören vatandaşlara gıda kolisi, hijyen malzemeleri, içme suları ve maske dağıtmaya devam ediyor.

HER ZAMAN YANLARINDA OLACAĞIZ
Konuyla ilgili olarak görüş belirten ‘’ 1 Tebessüm 1 Hayat Derneği’’ Başkanı Hakan Çil, tabiat olaylarının bir çok ülkede olduğu gibi, kendi ülkemizde de yaşandığını söyleyerek, bu zor günleri atlatabilmenin en önemli unsurunun birlik ve beraberlikten geçtiğini belirtti. Orman yangınlarda dernek olarak nasıl yardıma koşmuşlar sa, sel felaketinde de Kastamonu Bozkurt’a giderek ellerinden geldiğince mağdur olan vatandaşlara yardımda bulunduklarını kaydeden Hakan Çil, ‘’ Allah bir daha böyle felaketler göstermesin, eğer olursa da, ‘’ 1 Tebessüm 1 Hayat Derneği ‘’ olarak, her zaman zor durumdaki insanlarımızın yardımına koşup, yanlarında olacağız’’ şeklinde konuştu.
Hakan Çil ve beraberindeki dernek gönüllüleri, felaketin yaşandığı Bozkurt’ta selin geride bıraktığı korkunç izlerin fotoğraflarını çekerek, olayın ne denli büyük olduğunu aktardılar.