Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Altay'dan davet var!

Kocaeli’de faaliyet gösteren en köklü spor kulüplerinden Gebze Altay İhtisas Spor Kulübü Derneği’nin başkanı İsmail Altay,  28 Ekim Cuma akşamı  Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Darıca Belediyesi işbirliğinde Darıca Eray Şamdan Kapalı Spor Salonu’nda yapılacak olan K-1 Fight Arena Uluslararası KickBoks Kemer Şampiyonası’na herkesi davet etti.

Altay'dan davet var!
24 Ekim 2022 - 21:33

İsmail Altay organizasyon hakkında basın toplantısı düzenledi. Toplantıda yaptığı konuşmada şampiyonaya ulusal ve uluslararası çok sayıda elit sporcunun katılacağını ifade eden Altay organizasyonu televizyonların da yayınlayacağını da duyurdu.

Şampiyonaya başta KEDFE olmak üzere bölgenin iş insanlarının da destek verdiğini ifade eden İsmail Altay, “ Bu organizasyon için bize her türlü desteği sağlayan başta Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın ve Darıca Belediye Başkanımız Muzaffer Bıyık ve Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu’na  (KEDFE) Erzurum’lu iş insanlarımıza teşekkür ediyorum. Cuma akşamı sporseverleri bu önemli organizasyonumuza davet ediyorum” dedi.

Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın’da bugüne kadar binlerce başarılı sporcu yetiştirmiş İsmail Altay’ın yine uluslar arası düzeyde önemli bir organizasyona imza attığını belirterek kendilerinin de her türlü desteği vereceklerini söyledi.

Darıca Kaymakamı Yüksel Kara Uluslararası KickBoks Kemer Şampiyonasının spor anlamında çok önemli bir organizasyon olduğunu bu organizasyona destek vermeyi kendilerine görev saydıklarını vurgulayarak Darıca’da düzenlenecek olan şampiyonaya herkesi davet etti

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum