Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

ALPAY HACIOĞLU ADAYLIĞINI GEBZE'DEN AÇIKLADI

KEM-DER(Kocaeli Emlakçılar Derneği) Başkanı Sn. Alpay HACIOĞLU Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanlığına Aday Olduğunu Gebze Holiday İnn Otelde Gerçekleşen Kahvaltı Programında Basınla Bir araya gelerek açıkladı.

ALPAY HACIOĞLU ADAYLIĞINI GEBZE'DEN AÇIKLADI
09 Ağustos 2016 - 20:13
 KEM-DER kurucu başkanı rahmetli Ünal Emre’nin eşi İkbal Emre’nin ilk olarak konuşmasını yaptığı program Hacıoğlu’nun konuşmasıyla devam etti.

ALPAY HACIOĞLU KİMDİR? ÖZGEÇMİŞİ

1976 yılında İzmit doğumlu. İlk, orta ve liseyi İzmit’te okudu.13 yıldan beri aktif olarak emlak sektöründe ilimizde hizmet vermekte. 2010 yılından itibaren KEM-DER(Kocaeli Emlakçılar Derneği) yönetim kurulu başkanı ve halen devam etmekte. Aynı zamanda emlak kanunu yasa çalışmasında Türkiye deki tüm illerdeki dernek ve oda başkanları ile kanun komisyonunda yer alan evli ve 1 çocuk babasıdır.

Hacıoğlu konuşmasında KEM-DER ile bu zamana kadar yaptıkları çalışmalar ve faaliyetlerden bahsederken, Kocaeli emlakçılar odasının kurulmasında büyük emekler olduğunu belirtti. Uzun zamandır üzerinde titizlikle durulan emlak yasası için yapmış oldukları taslak çalışmaya katkılarından bahsetti ve gelinen son noktaya aktardı.Demokratik bir seçim beklediklerini aktaran Hacıoğlu 15 Temmuz kalkışmasına değinerek; Demokrasi artık ülkemiz için önemli bir olgu olmuştur.İçinde bulunduğumuz bu günlerde Devletimiz ve Milletimizle kenetlenerek daha da büyüyen bir Kocaeli ve büyük Türkiye  meydana çıkacaktır düşüncesindeyim dedi.