Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Aktaş ve Çetinkaya'dan 'bayrak' tepkisi!

CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş ve Saadet Partisi Darıca İlçe Başkanı Selim Çetinkaya, geçtiğimiz hafta yapılan seçim güvenliği toplantısında tüm partilerin ortak noktada birleştiği parti binası haricinde bayrak asılmaması kararını Ak Parti'nin deldiğini ifade ederek Darıca Kaymakamlığı'na ve Darıca Emniyet Müdürlüğü'ne dilekçe yazıp, şikayette bulundular.

Aktaş ve Çetinkaya'dan 'bayrak' tepkisi!
05 Mayıs 2023 - 20:28 - Güncelleme: 08 Mayıs 2023 - 16:07
14 Mayıs seçimlerine az bir süre kala Darıca'da tüm partiler vatandaşlarla temaslarını sürdürmeye devam ediyor. CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş ve Saadet Partisi Darıca İlçe Başkanı Selim Çetinkaya, geçtiğimiz hafta yapılan seçim güvenliği toplantısında tüm partilerin ortak noktada birleştiği parti binası haricinde bayrak asılmaması kararını Ak Parti'nin deldiğini ifade ederek Darıca Kaymakamlığı'na ve Darıca Emniyet Müdürlüğü'ne dilekçe yazıp, şikayette bulundular.  

AKTAŞ; DİLEKÇEMİZİ VERDİK
CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş yaptığı açıklamada ''İlçe sınırları içerisinde bulunan siyasi partilerin ilçe binalarına bayraklama yapılabileceği, bu merkezlerin dışında bulunan SKM ve temsilcilik alanlarında bayrak ve süsleme yapılmayacağına dair usul ve esasların bilinmesine rağmen, Ak Parti Darıca ilçe başkanlığınca temsilciliğe oldukça uzak mesafelerde bayraklama çalışması yapıldı. Çınaraltı mevkisindeki bu bayraklama çalışması ivedilikle kaldırılmalıdır. Ayrıca bugünkü açılışa belediyenin tüm araçları seferber edilmiştir. Belediyenin bu araçları tüm Darıca halkınındır. Ak Parti'ye özel taşıma yapılamaz. Bayraklama çalışmaları ile alakalı kaymakamlığa dilekçemizi verdik'' dedi. 

ÇETİNKAYA; ŞAŞIRMADIK!
Saadet Partisi Darıca İlçe Başkanı Selmi Çetinkaya ise yaptığı açıklamada ''Bir hafta önce ilçe emniyet müdürlüğünde Ak Parti temsilcisininde bulunduğu seçim güvenliği toplantısı gerçekleştirdik. Alınan kararlardan bi rtanesi ilçe binaların bulunduğu alanlar dışında yolları karşıdan karşıya bayraklanmaması‘idi. Ak Parti kanun kural ve kaide tanımamakta beni şaşırtmadı . Ak Partililer açıkça diyor ki kanun da benim kural da kaymakam da benim emniyet müdürü de. Ben yine de buradan sayın kaymakam beye ve sayın emniyet müdürümüze çağrıda bulunmak istiyorum almış olduğunuz kuralları lütfen uygulayınız.Tabii ki uygulayabilirsiniz'' diye konuştu.




FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum