Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Akşener, Kocaeli adaylarını 17 Ocak'ta açıklayacak

İYİ Parti’de Büyükşehir Belediyesi ve 8 ilçe adayının 17 Ocak’ta gerçekleşecek grup toplantısında İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener tarafından açıklanması bekleniyor.

Akşener, Kocaeli adaylarını 17 Ocak'ta açıklayacak
09 Ocak 2024 - 17:11
İYİ Parti, Gebze’de Sadık Güvenç, Karamürsel’de Mehmet Baş, Dilovası’nda Emin Yılmaz ve Körfez’de Azmi Cihat Hatipoğlu’nu belediye başkan adayı olarak açıkladı. Kandıra’da Semih Sarıçay, Gölcük’te ise İsmail Aynacı’nın adaylıklarına kesin gözüyle bakılıyor. Büyükşehir adayı olarak Gencay Yıldıztekin’in açıklanması beklenirken, Kartepe’de Haluk Tamyüksel’in isminin ön plana çıktığı öğrenildi. Diğer ilçelerde aday belirleme çalışmaları devam ediyor.

AKŞENER GRUP TOPLANTISINDA AÇIKLAYACAK

Büyükşehir Belediyesi ve kalan 8 ilçenin adaylarını Kocaeli’ye gelerek açıklaması beklenen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in programının yoğunluğu sebebiyle Kocaeli ziyareti gerçekleşmeyecek. Meral Akşener, 17 Ocak Çarşamba günü gerçekleşecek İYİ Parti Grup Toplantısında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi adayı ve diğer 8 ilçe adayını ilan edecek ve İYİ Parti 31 Mart yerel seçimleri için çalışmalarına hız verecek.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum