Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

AK Parti "Türkiye Buluşmaları" ile yarın Kocaeli'de

AK Parti Genel Merkez tarafından Türkiye genelinde düzenlediği “Türkiye Buluşmaları” programı cuma günü Kocaeli’de icra edilecek.

AK Parti "Türkiye Buluşmaları" ile yarın Kocaeli'de
12 Eylül 2024 - 13:19
AK Parti Genel Merkez tarafından Türkiye genelinde düzenlediği “Türkiye Buluşmaları” programı cuma günü Kocaeli’de icra edilecek. AK Partililer 12 ilçede aynı anda sahada esnaf ve vatandaşları dinleyecek.

ÇOK GENİŞ KATILIM
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya, İl Başkanı Dr.Şahin Talus, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Tahir Büyükakın, Milletvekilleri Veysel Tipioğlu, Mehmet Akif Yılmaz, Cemil Yaman, Sami Çakır (Kocaeli), Halil Eldemir (Bilecik), Çiğdem Erdoğan, Ali İnci (Sakarya), Ahmet Kılıç, Osman Mesten, Emel Gözükara Durmaz, Asuman Erdoğan, Mustafa Yavuz, Refik Özen (Bursa), Yahya Çelik (İstanbul) ve Mestan Özcan (Tekirdağ), ilçe başkanları, kadın ve gençlik kolları başkanları, yöneticiler ve mahalle başkanları programa katılacak.

TALUS: “HEP BİRLİKTE OLACAĞIZ”
AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr.Şahin Talus, “AK Parti her süreçte, her dönemde milletiyle beraber olan, gücünü milletinden alan bir partidir. Halkımıza temas etmeye, teşkilatlarımızla olan koordineli çalışmalarımıza durmadan yorulmadan devam edeceğiz. Türkiye buluşmaları programı kapsamında 12 İlçemizde eş zamanlı sahada olacağız. Genel Başkan Yardımcımızla, Milletvekillerimiz, Büyükşehir Belediye Başkanımız, Ana Kademe, Kadın ve Gençlik Kolları Teşkilatlarımızla hep birlikte milletimizi dinleyeceğiz“ dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum