Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

"Ak Parti olmasaydı Farabi'de olmazdı!"

Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, CHP Kocaeli Milletvekili Mehmet Hilal Kaplan ve CHP Darıca İlçe Başkanı Selman Kösali’ye göndermede bulundu.

"Ak Parti olmasaydı Farabi'de olmazdı!"
15 Ocak 2013 - 09:59
 Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık gazetemize çeşitli açıklamalarda bulundu. Üye krizinden sonra üyelik işlemlerinin daha zor olduğunu söyleyen Bıyık, “Her yöneticimiz bir hafta boyunca 3 kişiyi üye yapacak. Partimiz bir bütündür. Her türle eleştirilere açığız. Bu hafta 114 kişi daha partimize üye oldu.
 
SİYASETİ HAKARET OLARAK YAPMIYORUZ
Biz siyaseti birilerine hakaret olarak yapmıyoruz. CHP Darıca İlçe Başkanı Selman Kösali’nin “Darıca alçakça yönetiliyor” lafını hiç doğru bulmuyorum. Bu çok büyük bir karalama. Siyasette böyle bir şey olmaz. Selman başkan çok iyi bir insan. Beşeri ilişkilerimiz çok iyi ancak kendisinin böyle bir laf etmesi bizi çok üzdü. 
Bizler laf üretmek yerine çalışma niyetindeyiz. İlçemize bir şeyler kazandırma çabasındayız.
 
AK PARTİ OLMASAYDI, FARABİ DEVLET HASTANESİ DE OLMAZDI!
CHP Kocaeli Milletvekili Mehmet Hilal Kaplan, Farabi Devlet Hastanesine giderek resimleri eleştirmiş. Sayın milletvekili şunu bilmeli ki, Ak Parti olmasaydı o hastane atıl durumda olacaktı. Biz geldik, burayı vatandaşlarımıza kazandırdık. Resimlere bakıp siyaset yapmasın kimse. 
 
BİZ HEP SAHADAYIZ
Biz bazı partiler gibi arada bir sahaya inmiyoruz. Gecenin bir vakti de sahadayız, sabahın köründe de. Sürekli vatandaşımızın yanındayız. Bir sıkıntıları oldu mu çözmeye çalışıyoruz. İlçe başkanlığı benim için en kutsal görev. Gecemi gündüzüme katıp, partimin başarısı için çabalıyorum" dedi