Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Ak Parti Kocaeli'de bir ilk

AK Parti Kocaeli İl Başkanlığının bugün gerçekleşen geleneksel bayramlaşma töreninde, Başkan Şahin Talus’un önceki dönem il başkanlarını bir araya getiren fotoğrafı dikkat çekti.

Ak Parti Kocaeli'de bir ilk
30 Haziran 2023 - 11:38
AK Parti Kocaeli İl Teşkilatı, Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçimler sonrası ilk kez bugün yapılan bayramlaşma programında bir araya geldi. Antikkapı Restaurant’ta gerçekleşen buluşma, dikkat çeken görüntülere de sahne oldu. AK Parti’de uzun yıllar sonra önceki dönem il başkanları ilk kez bir araya geldi.

İL BAŞKANLARI BİR ARADA
AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr.Şahin Talus’un davetiyle gerçekleşen buluşmada önceki dönem Başbakan Yardımcısı ve Bakan Fikri Işık yer aldı. Ayrıca Mahmut Civelek, Şemsettin Ceyhan, Abdullah Eryarsoy ve Mehmet Ellibeş de programa katılarak, Talus’la birlikte poz verdi.

ÖNEMLİ BULUŞMA
Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçimlerdeki başarı nedeniyle bir hayli moralli olan AK Parti’de bu fotoğraf, gelecek yıl yapılacak yerel seçimlerde de birlik-beraberliğin devam edeceği şeklinde yorumlandı. Başkan Talus’un bu birliktelikte önemli rolü olduğu, seçim öncesi olduğu gibi seçim sonrası da parti dinamiklerini önemsediği görüldü.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum