Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Ak Parti İl Başkanı Talus'tan Köksal Şakar'a tam destek!

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr. Şahin Talus, AK Parti Darıca İlçe Başkanı ve 20 Ekim’de gerçekleştirilecek kongrede ilçe başkan adayı olarak gösterilen Köksal Şakar’a tam destek verdi. 

Ak Parti İl Başkanı Talus'tan Köksal Şakar'a tam destek!
13 Ekim 2024 - 16:34
20 Ekim 2024 Pazar saat 11.00’de Bağlarbaşı Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek 6. Olağan kongre öncesinde delegeler buluşma programı düzenleyen AK Parti Darıca İlçe Başkanlığı’nın programına; AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr. Şahin Talus, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Hasan Soba, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar, İlçe Kadın Kolları Başkanı Selma Gülenç, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Arslan, meclis üyeleri, ilçe yönetimi, geçmiş dönem ilçe başkanları ve delegeler katıldı. Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren AK Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar şunları söyledi: “12 Eylül 2023’te göreve geldik. Bir yerel seçim geçirdik. Bu yerel seçimde batı yakasında AK Parti’mize en çok desteği ilçemizden verdik. Darıca teşkilatları kurulduğu günden beri gerçekten farklıdır ve güçlüdür. Teşkilatlarımızın kuruluşundan bu yana görev alan her bir ferdimize teşekkür ediyorum. Elimizden geldiğince biz de her kadememizi sahaya sürüyoruz. 1 yıllık süre içerisinde seçimi geçirirken teşkilat çalışmalarımızı asla aksatmadık. Teşkilatlarımızın canlı diri olması için birçok çalışma yaptık. Göreve geldiğimiz günden bu yana yani 1 sene içerisinde 945 hasta ziyareti, binin üzerinde esnaf ziyareti, 670 kere istişare kurulları toplantısı gerçekleştirdik. 

“KONGREMİZE TÜM PARTİLİLERİMİZİ VE VATANDAŞLARIMIZI DAVET EDİYORUM”
2 bin 370 yeni üye AK Parti’ye kazandırdık. Ben, kademelerim ve mahalle teşkilatlarımız ile birlikte yaptık bunu. Bütün yöneticilerimizden razıyız. Çok güzel bir birlikteliğimiz var, bu birliktelikle güzel işlere, başarılara imza attık. Yeni yönetimimizde çok büyük bir değişiklik yapmayacağız ancak daha dinamik bir kadro ile Darıca’nın her kesimini kucaklayacağız. Belediye Başkanımız Muzaffer Bıyık ile aramızdaki uyum bizlere ve partimize nice başarılar getirecek. ‘Büyük ve Güçlü Türkiye’ idealinin mimari Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, yeni hedefleri için AK Kadrolarımız ile çalışmaya devam edeceğiz. 20 Ekim 2024 Pazar saat 11.00’de Bağlarbaşı Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştireceğimiz 6. olağan kongremize tüm partililerimizi ve vatandaşlarımızı davet ediyoruz.”

BAŞKAN ŞAKAR’A HEM TEBRİK HEM TAM DESTEK
AK Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar’ın ardından Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık konuşarak Başkan Şakar’a kongresinin hayırlı olmasının temennisinde bulunarak delegelerden destek istedi. AK Parti’nin en önemli başarılarından birinin de teşkilat ve başkan uyumu olduğunu söyleyen Başkan Bıyık, kongrenin düğün havasında geçeceğini de dile getirerek Başkan Şakar’a başarılar diledi. Başkan Bıyık’ın ardından AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr. Şahin Talus konuştuç talus konuşmasında AK Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar’a tam destek istedi. Talus şu sözlerle konuşmasını sonlandırdı: “Tevazu, samimiyet ve gayret ile hız kesmeden milletimize hizmet yolculuğumuza vesile olması temennisiyle ilçe kongrelerimizi gelecek hafta başlatacağız. Bugün ilçe delegelerimiz ile istişarede bulunuyoruz. Benim de sizlere söyleyeceğim; ilçe başkanımız Köksal Şakar’a gerçekleştireceğimiz kongrede tam destek vermeniz. Başkanımız göreve geldiği günden bu yana başarılı işlere imza attı. Bizler de kendilerini tebrik ediyor, kongremizin hayırlara vesile olmasını diliyorum.” Başkan Talus’un ardından son olarak AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Hasan Soba da konuşarak AK Parti teşkilatlarının başarılarına dikkat çekti. Vekil Yaman da Başkan Şakar ve yönetimine kongrede başarılar dileyerek sözlerini tamamladı. 
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum