Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

AK PARTİ'DEN 50 BİN KİŞİLİK ORDU

2014 yerel seçimlerine 9 ay kaldı. Mart ayının sonunda yapılacak seçimin en iddialı siyasi partileri AKP, CHP ve MHP, sıkı bir çalışma yürütüyor. CHP ve MHP, AKP`nin elindeki belediyeleri almak için adaylarını şimdiden belirledi, çalışmalara başladı.

AK PARTİ'DEN 50 BİN KİŞİLİK ORDU
27 Haziran 2013 - 10:27
 2014 yerel seçimlerine 9 ay kaldı. Mart ayının sonunda yapılacak seçimin en iddialı siyasi partileri AKP, CHP ve MHP, sıkı bir çalışma yürütüyor. CHP ve MHP, AKP`nin elindeki belediyeleri almak iç.in adaylarını şimdiden belirledi, çalışmalara başladı. Bir süredir sessiz olan AKP ise bu sessizliği bozdu. AKP tarafından kurulan ‘İl Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM)` ilk toplantısını yaparak seçim startını verdi. SKM Başkanı ve yönetim kurulu üyesi Halit Çokan, yönetimiyle bir araya geldi. 
 
SKM, ÇARŞI YAPI`DA
Seçim sürecinde nasıl çalışacaklarını örnekleriyle anlatan Çokan, hızlı hizmet verebilmek adına yakın zamanda ‘ALO SKM` isimli bir iletişim hattı kuracaklarını ve vatandaşların sorunlarını dinleyip, sorularını yanıtlayacaklarını söyledi. Geçtiğimiz seçim dönemlerinde il binasının bulunduğu Haldız İş Hanı`nın 7. katında hizmet veren SKM, bu kez daha rahat bir çalışma ortamı sunan Çarşı Yapı Sitesi E-21 Blok`ta her şeyi koordine edecek. 425 metrekare ve 3 kattan oluşan SKM binasının ilk katı depo olarak kullanılacak. 
 
TEK ELDEN YÜRÜTÜLECEK
İkinci katında 60 kişilik toplantı salonu, birimlerden sorumlu başkan yardımcılarıyla, tanıtım ve medya yer alacak. Son olarak üçüncü katta ise başkan Halit Çokan`ın odası, sekreterya, çay ocağı ve lavabolar bulunacak. 100 kişilik bir ekiple çalışmalarına başlayacak olan SKM`de her ilçenin çalışmaları o ilçenin SKM bürosuyla koordineli olarak tek elden sürdürülecek. Çalışmalardan söz eden SKM Başkanı Halit Çokan, belediye başkanlarına, milletvekillerine ve partinin büyüklerine giderek, seçim süreciyle ilgili bilgi aldıklarını söyledi. 
 
 
SKM İÇİN WEB ADRES
SKM çalışmalarında; teknolojik imkanlardan, modern, sosyal ve popüler iletişim araçlarından yararlanılacak. Bu kapsamda www.kocaeliskm.com isimli web sitesinde programlar ve üye ziyaretleri yayınlanacak. Site üzerinden; seçim çalışmaları ve diğer aktiviteleri, bunların raporlanması ve analizi gerçekleştirilecek. 1 Kasım ve 1 Nisan 2014 tarihine kadar il, ilçe ve mahalle ölçeğinde yapılacak tüm seçime hazırlık programları bu siteye yüklenecek ve sahada uygulanması takip edilecek. 
 
220 BİN EVE ZİYARET
1 Kasım ve 1 Nisan 2014 tarihleri arasında ziyaret edilecek yerler, toplantılar, mitingler, etkinlikler, TV-radyo yayınları gün gün sitede yer alacak. Propaganda takvimi başladığında AKP yapacağı tüm çalışmaları hedef kitlesi, zaman, mekan ve şahıs unsurlarını belli bir programla yapacak. SKM çalışmaları kapsamında ‘AK Parti Ailem` sloganıyla 220 bini aşan partisi üyesi evlerinde ziyaret edilecek, bu ziyaretler sandık koordinatörlerinin gözetiminde olacak. 12 ilçenin tüm SKM çalışmaları da Çokan koordinatörlüğünde yapılacak.
 
İŞTE SKM`NİN ÇALIŞMA EKİBİ
 
SKM Strateji Ekibi; Mahmut Civelek, Halit Çokan, Mehmet İpşiroğlu, Mehmet Öztürk, Ömer Polat, Mevlüt Demir, Nuri Güney, Metin Gökçe, Şahin Talus, Şemsettin Ceyhan, Gültekin Görüm, Ekrem Özenir, Yusuf Akın, İbrahim Bulut, Emin Erdem, Orhan Barış, Baki Aytepe, Bahattin Buksu, Zekai İrem, Tahir Büyükakın, Oya Tunçel ve Yekta Türker.
İzmit, Kandıra, Kartepe ve Körfez`den sorumlu başkan yardımcısı Nuri Güney, ekibi ise; Ceyhun Yalçın, Yusuf Yazıcı, Ahmet Berberoğlu, Recep Yıldız, Gülşen Yayla, Erdoğan Şentürk ve Orhan Arıkan.
Gebze, Darıca, Dilovası ve Çayırova`dan sorumlu başkan yardımcısı Engün Güzel, ekibi ise; Ertuğrul Çırak, Hasan Özdemir, Şevki Demirdi, Ayşin Balcılar, İlhan Geç ve Ayhan Naci Yılmaz. Gölcük, Derince, Karamürsel ve Başiskele`den sorumlu başkan yardımcısı Şaban Tek, ekibi ise; Halil Yılmaz, Serpil Korkmaz, Orhan Faruk Barış, Hasan Ömer Bayrak, Vezir Kara ve Hasan Ayaz.Büyükşehir Belediyesi`den sorumlu başkan yardımcısı Mehmet İpşiroğlu, ekibi ise; Gültekin Görüm ve Abdullah Erol.
Tanıtım medya başkan yardımcısı Mehmet Öztürk, ekibi ise; Semra Ertuğ, Ömer Polat, Zerrin Şenol, Recep Şeyhoğlu, Reyhan Ataman, Hasan Basri Akman, Murat Yılmaz ve Samet Topal.Hukuki işler başkan yardımcısı Serap Ekşi, ekibi ise; Ali Güney, Ufuk Ekinci, Ufuk Acar, Emre Arık, Yasin Bulut, Abdullah Yörük, Burcu Öztürk ve Seçil Tırmık.
Mali ve idari işler başkan yardımcısı Şahin Talus, ekibi ise; Veli Haldız, İsmail Demir, Emre Kahraman, Faruk Baysal ve Vezir Kara.Müşahit eğitimden sorumlu başkan yardımcısı İdris Alp, ekibi ise; Şemsettin Ceyhan, Ahmet Berberoğlu, Ömer Faruk Köse, Murat Ergelen ve Yasin Bulut.
KBB program koordinasyondan sorumlu bakan yardımcısı Yasin Özlü, ekibi ise; Ekrem Özdemir.
Kadın kollarından sorumlu başkan yardımcısı Hasibe Özayan.
Gençlik kollarından sorumlu başkan yardımcısı Mevlüt Ağra
.
İLÇELERDEN SORUMLU BAŞKAN YARDIMCILARI;
Başiskele- Adem Koç
Çayırova- Yekta Türker
Darıca- Metin Gökçe
Derince- Ahmet Berberoğlu
Dilovası- Mehmet Uzunoğlu
Gebze- Ekrem Özenir
Gölcük- İdris Alp
İzmit- Mehmet Öztürk
Kandıra- Nuri Güney
Karamürsel- Şahin Talus
Körfez- Habip Aşı
Kartepe- Ayşe Müge Olşen