Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

AK Parti'de coşkulu bayramlaşma

AK Parti İl Başkanlığı tarafından il binası önünde Kurban Bayramı nedeniyle düzenlenen bayramlaşma etkinliği büyük bir coşku ile gerçekleşti. Hava muhalefetine rağmen yoğun katılımın olduğu bayramlaşmada partinin kuruluşundan bu yana görev yapan partililerden yeni üyelere kadar katılım oldu.

AK Parti'de coşkulu bayramlaşma
10 Temmuz 2022 - 15:59
AK Parti İl Başkanlığı Kurban Bayramı nedeniyle parti binasının önünde partililerle bayramlaştı. Bayramlaşmaya eski Başbakan Yardımcısı ve milletvekili Fikri Işık, AK Parti MKYK üyesi ve milletvekili Emine Zeybek, milletvekilleri İlyas Şeker, Radiye Sezer Katırcıoğlu, Sami Çakır, Cemil Yaman, Büyükşehir Belediye Başkanı  Tahir Büyükakın, ilçe belediye başkanları, ilçe başkanları, kadın ve gençlik kolları başkanları ve çok sayıda partili katıldı.
AK Parti’nin bayramlaşma töreninde partinin kurucuları ve farklı kademelerde görev yapan eski yöneticiler de yerlerini aldı. Büyükşehir Belediye eski Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, eski il başkanları Mahmut Civelek, Şemsettin Ceyhan, eski belediye başkanları, eski ilçe başkanları ve çok sayıda kurucu partili katıldı. Yoğun katılımın olduğu bayramlaşmada konuşan AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, yardımlaşma ve dayanışmanın en iyi örneğini yaşadıklarını belirtti.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum