Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Ak Parti Darıca Kongresi'ne yoğun ilgi

Darıca Sancaktepe Sosyal Tesisleri'nde yapılan Ak Parti Darıca İlçe Teşkilatı 5. Olağan Kongresi'nde Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından, Genel Merkez tarafından tek aday gösterilen Avukat Ufuk Acay yaptığı konuşmasında Ak Parti'de kongrelerin bayram havasında geçtiğini söyledi

Ak Parti Darıca Kongresi'ne yoğun ilgi
13 Eylül 2020 - 16:18 - Güncelleme: 13 Eylül 2020 - 18:20

Ufuk Acay, Partisinin 5. Olağan Kongresi'nin hayırlar getirmesini dileyerek, '' Siyasi partilerde kongreler bir bayramdır, tazelenmenin, yeniden aşılanmanın, yeniden besmele diyerek yola başlamanın adımıdır. Özellikle Ak Parti'de bu daha da farklıdır, Ak Partide kongreler, birliğin kardeşliğin sembolüdür, birlik ve beraberliğin zirve yaptığı bayrak yarşıdır, kaybedenin değil her zaman kazananın kongresidir..
Seçildiğimiz günden bu güne kadar, kapı kapı dolaşarak sıkmadık el bırakmadık, pandemi sürecinde de hükümetimizin almış olduğu kararla birlikte belediyemiz ile adeta seferber olup zorda kalan hemşehrilerimizin yanında yer alarak çok güzel bir çalışma yaptık. '' dedi.

 

BIYIK; KONGREMİZİ, BİR DÜĞÜN GİBİ YAPIYORUZ

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ise, yaptığı konuşmasında, Kocaeli ve Darıca Teşkilatları'nın birliğin adresi olduğuna değinerek, '' Bir düğün gibi kongrelerimizi yapıyoruz. Kuruluşumuzdan bu yana görev yapmış, davamıza zeval getirmemiş gönül dostlarımıza teşekkür eder, yeni görev alacak arkadaşlarımıza başarılar diliyor ayaklarına taş değmesin temennisinde bulunuyorum. Hep sahadayız, milletimizle iç içeyiz, milletmiz bize sırça köşklerde oturalım diye bu görevi vermedi, 9 seçim zaferi kazanmış kardeşiniz olarak Ak Kadrolarla daha güzel işler yapacağız. Büyükşehirimiz ve milletvekillleirmizle bu şehri ihya etme çabasındayız, ama bunu da sizlerle başaracağız. Biz bu kudrete de sahibiz. Kongremiz hayırlara vesile olsun'' dedi.

 

BÜYÜKAKIN; DARICA, DENİZE TAKILMIŞ BİR GERDANLIK GİBİ DURUYOR.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın'da kürsüde yaptığı konuşmasında, Darıca'nın denize takılmış bir gerdanlık gibi durduğunu ve ilçeye ne yapılır sa yakışacağını dile getirerek, hizmetleri kazandırmaya devam edeceklerini söyledi. Büyükakın Darıca'yla ilgili müjdeler de vereceğini söyleyerek, '' Bu güne kadar 133 Proje ve 254 Milyon TL'lik yatırım yaptık, 2019-2020 yıllarında da 254 Milyon TL'lik yatırım yaptık. Alt yapı çalışmalarında ciddi çalışmalarımız var, 81 Milyon TL'lik 10 mahalleyi ilgilendiren alt yapı çalışmaları yapıyoruz, hızlı bir şekilde tamamladıktan sonra inşallah bir daha sorun yaşamayacağız. Metro çalışmalarında hummalı bir çalışma içerisindeyiz, nasip olursa 2023 yılında bu hizmetten yararlanacağız. Tüm bunlar, Cumhurbaşkanımızın belediyeciliğe kattığı vizyonla oldu. Atılan temeller bitirilemeyen projeler vardı yıllarca hizmete sokulamadı, bir laf vardır '' At sahibine göre kişner'' paranın bulanamaması bahane değil, çalıştıkça bunlar da başarılabilir, biz hükümetimiz döneminde bunları başardık, bu birliktelikten dolayı hepiniz kutluyor, kongremizin hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum'' dedi.

 

2023 SEÇİMLERİ'NDE BU KADROLAR ÇALIŞACAK

Ak Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker'de yaptığı konuşmasında, Kongrelerde yeni bir kan değişikliğine ihtiyaç olduğuna değinerek, yeni seçilenlerin çok önemli görevleri olacağını ifade ederek, 2023 'deki seçimlerin çok önemli seçimlerin olduğunu ve bu seçimlerin kaderini belirleyecek kadroların bu kongrelerde seçilen teşkliatlar olduğunu söyledi. Şeker, '' Uçurumun kenarında olan bu ülkeyi Cumhurbaşkanımız sayın Erdoğan çekip çıkardı. Ak Parti iktidarı Cumhurbaşkanımız ile birlikte güzel hizmetler yaptı, ülkede yapılan bu hizmetler sayın Cumhurbaşkanımız ve sizlerin sayesinde oldu. İnşallah önümüzdeki dönemde çok daha iyi çalışmalara imza atacağız'' dedi.

 

ELLİBEŞ; MİLLETİMİZDEN HİÇ KOPMADIK

Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş ise, Böyle bir teşkiatta görev yapmanın gururunu yaşadığını belirterek, '' Kurulduğumzdan bu yana milletimizden hiç kopmadık, hep omuz omuza verdik zorlukları hep beraber aştık, bunda en büyük etken de tabii ki sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın büyük payı var. Hedeflerimizden engellemek için içte de dışta da mücadele edeceğimiz mihraklar var. Biz bunlara boyun eğmedik, eğmeyeceğiz de.. El ele gönül gönüle inandığımız yolda ilerlemeye devam edeceğiz. Böyle bir liderin arkasında yürümek her faniye nasip olmaz. Gelecekten hiç bir endişem yok, böyle teşkilatları her zaman dimdik yerinde duruyor, Nöbeti devreden yola devam ediyor, geride kalmıyor, bayrağı teslim eden, bayrağı teslim alan gibi her şekilde yoluna devam ediyor. Sorumluk alan tüm kardeşlerimize teşekkür ediyor, yollarının açık olmasını diliyorum'' dedi.

 

AK PARTİ KURMAYLARI KONGREDEYDİ

Divan Başkanlığına Halit Çokan, Üyeleğine ise, Mustafa Yıldıztekin, Selma Gülenç Mehmet Akın ve Murat Yılmaz'ın getirildiği Ak Parti Darıca İlçe Teşkilatı'nın 5. Olağan Kongresi'ne Kocaeli Milletvekillleri İlyas Şeker, Radiye Sezer Katırcıoğlu, Cemil Yaman, Emine Zeybek, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Kocaeli Belediyeler Koordinatörü İbrahim Pehlivan, İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir, İl Gençlik Kolları Başkanı Baki Özdemir, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir katıldı.

 

 

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum