Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Ak Gençlik Darıca'dan anlamlı proje

Ak Parti Darıca ilçe Gençlik Kolları Başkanı Cüneyt Şentürk ve yönetimi, dün gazetemizi ziyaret etti. Başkan Şentürk, gazetemize yaptığı açıklamada 15 Temmuz’da Demokrasi Şehidi olan vatandaşlarımızın anısına ağaç dikeceklerini söyledi

Ak Gençlik Darıca'dan anlamlı proje
21 Ekim 2016 - 10:11
Ak Parti Darıca İlçe Gençlik Kolları başkanı Cüneyt Şentürk ve yönetimi dün gazetemizi ziyaret etti. Yazı İşleri müdürümüz Emre Polat ile görüşen Ak Gençlik Darıca yeni bir projeye imza atacaklarını da açıkladılar. Darıca Farabi Devlet Hastanesi ile ortaklaşa bir proje gerçekleştireceklerini belirten Başkan Cüneyt Şentürk, ‘’15 Temmuz’da demokrasi şehidi olan vatandaşlarımızın anısına Farabi Devlet Hastanesi’nin bahçesinde ağaç dikimi gerçekleştireceğiz. 
Ağaçların üzerinde ise şehitlerimizin hepsinin isminin bulunduğu levhalar yer alacak. Bu projede bizlere destek sunan Başhekimimiz Hikmet Yaşar’a da teşekkür ediyoruz. Ayrıca önümüzdeki günlerde bir futbol turnuvası düzenleyeceğiz. 14 mahallemizde bulunan gençlik kolları temsilcilerimiz bu turnuvada yarışacak. Bu futbol turnuvasında kardşeliğimizi pekiştireceğiz’’ dedi.