Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Ak Gençlerden açıklama: "Tek adayımız Köksal Şakar"

AK Parti Darıca İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Arslan, “Darıca AK Gençliği’nin tek adayı, tek başkanı ve tek abisi Köksal Şakar’dır” dedi.

Ak Gençlerden açıklama: "Tek adayımız Köksal Şakar"
13 Ekim 2024 - 16:37
20 Ekim’de gerçekleştirilecek olan AK Parti Darıca İlçe Başkanlığı 6. Olağan kongresinde, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar tekrardan AK Parti Genel Merkezi tarafından aday olarak gösterilmişti.
Başkan Arslan gerçekleştirdiği yazılı açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Darıca AK Gençliği’nin tek adayı, tek başkanı ve tek abisi Köksal Şakar’dır. Yaklaşık 9 ay önce teşkilat mensuplarımızla çekilen bir fotoğrafın, bugün gençliğin desteği arkamda algısı yaratmak amacıyla kullanılmasını kabul etmiyoruz. Bu tür siyasi ahlaktan yoksun anlayışlar, Darıca gençliğinin iradesine gölge düşüremez. Darıca gençliğinin adayı, gönlümüzdeki aslan, Genel Merkezimizin ve İl Başkanımızın gösterdiği tek aday olan Köksal Şakar’dır. Kendisi, çalışkanlığı, gayreti ve samimiyetiyle Darıca halkının takdirini kazanmıştır. Bu tür algı operasyonlarını reddediyor; değerli AK Gençler adına bir kez daha kamuoyuna duyurmak istiyoruz. Bugün İl Başkanımız Sayın Dr. Şahin Talus’un da ifade ettiği gibi, tek adayımız Köksal Şakar’dır. Her zaman onun yanında ve destekçisi olduğumuzu belirtmek istiyoruz.”
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum