Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Ailesini vuran baba, iddiaya göre öz kızına cinsel tacizde bulunmuş

Darıca'da dün eşini ve 2 çocuğunu silahla yaralayan cani baba Selahattin K.’nin(45) daha önce öz kızına cinsel tacizde bulunduğu ortaya çıktı. Bugün duruşması görülmesi gereken mahkeme, olay nedeniyle ertelendi.

Ailesini vuran baba, iddiaya göre öz kızına cinsel tacizde bulunmuş
04 Temmuz 2024 - 13:36 - Güncelleme: 04 Temmuz 2024 - 14:13
 Darıca,Bağlarbaşı Mahallesi Şiir Sokak üzerindeki bir sitede dün meydana gelen olayda, fabrika işçisi olan Selahattin K., eşi Semiha K.(39) ile çocukları Yaren K.(14) ve İsmail K.’yi(17) tabanca ile yaraladı. Yaralanan anne ve çocukları çevredeki hastanelerde tedavi altına alınırken, olay yerinden kaçan saldırgan polis tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. 

ÖZ KIZINA CİNSEL İSTİSMAR İDDİASI

Şüphelinin emniyetteki sorgusu sürerken, daha önce kızı Yaren K.’ye cinsel tacizde bulunduğu ortaya çıktı. 2023 yılında küçük kızın okuldaki rehber öğretmeninin hal ve hareketlerinden şüphelenerek Yaren K. ile konuşması sonrasında ortaya çıkan olayla ilgili anne Semiha K. ve kızının adliyeye giderek 2021 yılından bu yana baba Selahattin K.’nin kızına nitelikli cinsel tacizde bulunduğu yönünde şikayetçi oldukları öğrenildi. Gebze Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında küçük kızın uzman pedagoglar eşliğinde ifadesi alındı. Küçük kız, babasının kendisine yönelik cinsel içerikli davranışlarını ifadesinde tüm detaylarıyla anlattı. Uzmanların değerlendirmelerinde, küçük kızın yaşadığı olaylar karşısında gösterdiği psikolojik tepkiler ile anlatımlarının uyumlu olduğuna kanaat getirildi. Baba Selahattin K. ise kendisini, ‘Arkadaşlarıyla görüşmesine izin vermediğim için bana iftira attı’ şeklinde savundu.

CİNSEL İSTİSMAR DURUŞMASI ERTELENDİ

Dosyayı inceleyen cumhuriyet savcısı değerlendirmesinde, ‘Şüpheli her ne kadar atılı suçlamayı kabul etmemiş ise de, dosyaya alınan mağdur beyanını destekler nitelikteki tanık anlatımları, mağdurun tutarlı ve istikrarlı anlatımları ve içerisinde bulunduğu ailevi durumun iftira atmasını gerektirecek nitelikte olmadığı’ ifadelerine yer verdi. Cumhuriyet savcısı hazırladığı iddianamede, baba Selahattin K.’nin “Zincirleme Şekilde Çocuğun Nitelikli Cinsel İstismarı” suçundan 47 yıla kadar cezalandırılmasını istedi. Olayla ilgili ilk duruşmanın bugün Gebze 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görüleceği, ancak dün yaşanan olay sebebiyle duruşmanın ileri bir tarihe ertelendiği öğrenildi. Şüpheli Selahattin K.’nin emniyetteki ifadesi sürüyor.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum