Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Ada'da üst yapı çalışmaları başlıyor

Bayramoğlu Sahil Mahallesi İmar İdare ve Bakım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Metin İnan, önümüzdeki hafta Bayramoğlu Ada içinde üst yapı çalışmalarının başlayacağının müjdesini verdi.

Ada'da üst yapı çalışmaları başlıyor
27 Temmuz 2015 - 10:13

Bayramoğlu Sahil Mahallesi İmar İdare ve Bakım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Metin İnan gazetemize Bayramoğlu’nun geleceği hakkında açıklamalarda bulundu. Ada halkının yüzde 90’nını memnun ettiklerini belirten İnan ‘Şuan da Ada halkı bizden çok memnun. El ele verip burayı eski günlerine kavuşturacağız. Sorunları olanlar biz gelsinler. Oturup çayımızı içsinler. Burası hepimizin. Her gün burada beraberiz. Amacımız burayı kalkındırmak ve eskisinden daha iyi bir hale getirmek. Gerginliklere hiç ama hiç gerek yok. Şikayetleri olanlar buna bir son versin. Biz köstek değil, burayı marka haline getirmek için geceleri bile çalışıyoruz.

 

FESTİVALLER OLACAK

Bu sene çok ama çok değişik festivaller olacak. Bayramoğlu’nda bazı yerleri tatil yörelerine dönüştüreceğiz. Festivallerde ünlü isimleri getirip konserler düzenleyeceğiz. Bayramoğlu’nu yeniden canlandırmak için bir çok projemiz var. Herkes bize güvensin’ dedi.

PARKE TAŞI OLACAK

Bayramoğlu'ndaki üst yapı çalışmalarının önümüzdeki hafta başlayacağını söyleyen İnan, ''Darıca Belediyesi'nin üst yapı çalışmaları önümüzdeki hafta başlıyor. Ada içindeki yollar kilit taşlarıyla döşenecek. Bu çalışmalarda bizlerle yakından ilgilenen Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ve ekibine teşekkür ediyorum'' dedi.