Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Acay; Darıca'da oylarımız %2 arttı!

AK Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, gazetecilerle buluştu. Başkan Acay yaptığı açıklamada ''Üstlendiğimiz misyon yüzünden sahayı boş bırakmadık. Daima halkın içinde olduk, olmayı da sürdüreceğiz. Darıca'daki oylarımızı yüzde 2 olarak arttırdık'' dedi.

Acay; Darıca'da oylarımız %2 arttı!
31 Mayıs 2021 - 14:03
Toplantıya AK Parti Darıca İlçe Başkanı Av. Ufuk Acay, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Selma Gülenç, AK Parti Darıca İlçe Gençlik Kolları Başkanı Murat Yılmaz ve ilçe yöneticileri katılım gösterdi. Toplantıda normalleşme süreci öncesinde basınla bir araya gelmek isteyen teşkilat olmak istediklerini söyleyerek sözlerine başlayan Acay, pandemi süresince sahayı boş bırakmadıklarını da sözlerine ekledi. Darıca’da; Kaymakamlık, Darıca Belediye Başkanlığı, Darıca İlçe Sağlık Müdürlüğü, Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve STK’ların iş birliğiyle başarılı bir koronavirüs sürecini yürüttüklerini anlatan Acay, şunları dile getirdi; “Darıca’da 4 bin eve ulaştık. İhtiyaç duyan ailelere ihtiyacın giderilmesi noktasında gayret gösterdik. AK Darıca olarak bunun gururunu yaşıyoruz. Maske noktasında ise 80 binin üzerinde maske dağıttık. Rutin toplantıları hiç aksatmadık. Üstlendiğimiz misyon yüzünden sahayı boş bırakmadık. Bu süreçte Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın ve Darıca Belediye Başkanımız Muzaffer Bıyık’ın Darıca’da çok ciddi yatırımlara start verdi'' dedi.

''4 BİN YENİ ÜYE''
4 bin üye hedefini bu dönemde yakaladıklarını ifade eden Başkan Acay, ''AK Parti Darıca İlçe Başkanlığı’nın 30 bin üyesi var. Biz daima seçimlere hazır bir partiyiz. Hem masada hem sahadayız. 420 sandığın hepsinde görevlilerimizi belirlemiş durumdayız. Bu sandık görevlilerimizin belirlediği program kapsamında vatandaşlarımızla bir araya geleceğiz. AK Darıca olarak sorumlulukların farkındayız'' şeklinde konuştu. 

''OYLAR ARTTI''
Darıca'daki oylarını %2 olarak arttırdıklarını da belirten Başkan Acay, ''Bu bayrağı 2023 ve 2024’te AK kadrolara teslim etmek için var gücümüzle mücadele etmeye devam edeceğiz. Türkiye uluslararası sıkıştırmalara ve tehditlere rağmen büyümeye devam ediyor.
Cumhurbaşkanımızın Darıca’daki yol arkadaşları olarak bu büyümeye katkı sağlamak bizim için büyük kıvanç. Türkiye’nin üzerinde oynanan oyunları aziz milletimiz çok net bir şekilde görüyor. Vatandaş için umut hala biziz. Vatandaşın teveccühü ve ilgisi hala taptaze. İttifak olarak oylarımızın Darıca’da yüzde 2 olarak arttığını söyleyebilirim.” dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum