Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

8 metreden düşen otomobildeki Bayram'da maalesef hayatını kaybetti

Gebze'de, 11 gün önce 8 metrelik istinat duvarı üzerinden yeşil alana düşen otomobilde yaralanan Yunus Emre Savaş’ın kazadan 2 gün sonra hayatını kaybetmesinin ardından tedavi altındaki Bayram Gaymaz’da (17), kaldırıldığı hastanede doktorların tüm müdahalelerine rağmen hayatını kaybetti.

8 metreden düşen otomobildeki Bayram'da maalesef hayatını kaybetti
10 Mayıs 2024 - 01:01 - Güncelleme: 10 Mayıs 2024 - 01:11
Kaza, 29 Nisan tarihinde İstasyon Mahallesi'nde meydana geldi. 1493/2 Sokak'ta seyir halinde olan Enes Talha Topçu idaresindeki 41 AHP 408 plakalı otomobil, yoldaki su birikintisi nedeniyle kontrolden çıkıp, demir korkuluklara çarptı. Otomobil, daha sonra 8 metre yüksekliğindeki istinat duvarının üzerinden yeşil alana düştü. Kazada sürücü Topçu, İbrahim Gürbüz, Bayram Gaymaz, Emir Albayrak ve Yunus Emre Savaş yaralandı. 
Kazada yaralanan ve Darıcaspor U-18 takımının futbolcusu Yunus Emre Savaş, kaldırıldığı Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde doktorların tüm müdahalelerine rağmen kazadan 2 gün sonra hayatını kaybederken, Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavisi süren Darıca Spor U17 Futbol Takımı oyuncularından Bayram Gaymaz’da tüm çabalara rağmen  bugün gece saatlerinde kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Diğer yandan, otomobilin içerisindeki İbrahim Gürbüz kazadan 1 gün sonra taburcu edilirken, sürücü Enes Talha Topçu, Gebze Fatih Devlet Hastanesi’nde, Emir Albayrak’ın ise Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi’ndeki tedavileri devam ediyor



 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum