Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

6'lı masa Darıca'da da kuruldu

Güçlendirilmiş parlamenter sistem etrafında bir araya gelen 6 muhalefet partisi lideri, Darıca’ya da örnek oldu. CHP, Saadet Partisi, Deva Partisi, Gelecek Partisi, Demokrat Parti ilçe başkanları CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş ev sahipliğinde bir araya geldi.

6'lı masa Darıca'da da kuruldu
10 Ekim 2022 - 09:56 - Güncelleme: 12 Ekim 2022 - 12:09
Güçlendirilmiş parlamenter sisteme geçiş hedefiyle kurulan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ve Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun bulunduğu 6’lı masa Darıca’ya da örnek oldu. CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş ev sahipliğinde bir araya gelen Saadet Partisi Darıca İlçe Başkanı Selim Çetinkaya, Deva Partisi ilçe Başkanı Muhammet Ali Ünsür, Demokrat Parti İlçe Başkanı Mehmet Davutoğlu ve Gelecek Partisi Darıca İlçe Başkanı Zeynep Subaşı, Millet İttifakı’nın ilçe başkanları olarak önümüzdeki seçim sürecindeki çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

AKTAŞ AÇIKLAMA YAPTI
Millet İttifakı ilçe başkanlarını misafir eden CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, “Önümüzdeki seçim sürecindeki çalışmalarımız hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Gündeme dair değerlendirmelerimizi yaparak, sahadaki çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. Ülkemizin sorunlarını biliyoruz ve çözüm önerilerimiz ile önce Darıca’mızda sonra Türkiye genelinde millet ittifakını iktidara taşıyacağız. Barış ve adaletin sağlandığı aydınlık yarınların Türkiye’si için geliyoruz” dedi.

TEŞEKKÜR ETTİLER
Gelecek Partisi Darıca İlçe Başkanı Zeynep Subaşı ise, “Son dönemde bütün dünyada olduğu gibi Türkiye’de de bir yol ayrımındayız. Ya otoriter, dışlayıcı bir düzen ya da kapsayıcı bir demokrasi.  Şeffaf olmayan hiçbir şey kalıcı değildir. Biz genel başkanlarımız gibi şeffaf olarak bir masa kurduk. Hani ‘milli beka’ diyor ya iktidardakiler… Milli bekamızı dış güçler tehdit edemez. Artık olgunlaşmamız lazım. Artık bu tartışmaları geçmemiz lazım. Bugünkü siyasi realiteler üzerinden tarihe dönüp bir dönemi ‘altın çağ’, bir dönemi ‘karanlık çağ’ diye adlandırdığınız zaman toplumu bölersiniz” açıklamasında bulundu. İyi Parti Darıca İlçe Başkanı Güven Altay ise, mazereti sebebi ile toplantıya katılamadı
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum