Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

2 Komşusunu öldüren anne ve oğlu 4-5 bıçakla geziyormuş

Geçtiğimiz pazar günü, husumetli oldukları komşusu Tülay Yiğit ve oğlu Hakan Yiğit tarafından binalarının kapısı önünde bıçaklanarak öldürülen Ahmet Avcı’nın oğlu, Ebru Avcı’nın ise ağabeyi olan Ümit Avcı, komşuları hakkında binadaki herkesin şikayetçi olduğunu söyleyerek, Hakan Yiğit’in sürekli olarak, ‘’ ‘ Ben Allah’ın aslanıyım, öldürürsem güzel bir iş yapıp sevap işler vazifemi yapmış olurum, ölürsem de şehit olurum ’’şeklinde bina içerisinde bağırdığını ve bu konuda diğer 7 komşusuyla birlikte mahkemeye şikayet dilekçesi verdiklerini söyledi. 

17 Ağustos 2021 - 16:53 - Güncelleme: 17 Ağustos 2021 - 18:03
Geçtiğimiz pazar günü babası Ahmet Avcı ve Kız kardeşi Ebru Avcı’nın komşuları Tülay Yiğit ve oğlu Hakan Yiğit tarafından bıçaklanarak öldürüldüğü, annesi Fatma Avcı ile amcası Mustafa Avcı’nın ise yaralı olarak kurtulduğu olayın ardından konuşan Ümit Avcı, 7 seneden bu yana oturdukları binada, babası ve kız kardeşini öldüren anne oğulun binayı kendi malları olduğu kanısına kapıldıklarını düşündüklerini söyleyerek şu şeklide konuştu; Binada tek kalan insanlar onlar, gerisi hep iki üç defa değişmiş, biz oturduğumuz dairenin belki de üçüncü sahibiyiz, çünkü insanlar rahatsız edildikleri için sürekli satılarak el değiştirmiş, biz daireyi alırken bu durum bize söylenmedi.

GECE GÜNDÜZ SÜREKLİ PERDE ARKASINDAN GÖZETLİYORLARDI
Amcası Mustafa Avcı’nın tedavisinin devam ettiğini, annesinin ise yoğun bakımda zor bir süreci atlattığını ancak sağlık durumunun iyiye gittiğini belirten Ümit Avcı, husumetli olduğu komşuları Tülay Yiğit ve oğlu Hakan Yiğit ile 1 seneden bu yana husumetli olduklarını söyleyerek; Babam ve ailemin saat kaçta çıktıklarının biliyorlardı, babam gece 05.00’da işe giden biriydi, gece 05.00’da bile perdeden dahi sürekli izleniyordu, binaya biri girdiğinde hemen açılıyordu, kim girdi, kim çıktı? diye. Gece, 03.00-04.00 farketmez, perdenin arkasında sürekli biri oluyordu. Dönüşümlü olarak binadan giren çıkan herkesi izliyorlardı. Çok tepki alınca da kamera döşettiler, artık kameradan izliyorlardı. Açıkçası benimle irtibata geçmediler hep uzak durdular, ben annemin ve babamın evine gittiğim zaman ne dışarı çıkıyorlardı, ne de perdeden gözüküyorlardı. Olay günü saat 12.30’da arabayı bırakıp arkadaşıma gitmiştim, akşam gelip babamla beraber vakit geçirecektim, ama anne oğul bunları planlıyorlardı, ben 4 tane bıçak taşıdıklarına şahidim, çünkü, sürekli bir çantayla gidiyorlardı, çantada da, 4 -5 tane bıçak olduğunu ve hesapları da olduğunu biliyordum, ben kendimi koruma altına aldığım için bana yanaşmıyorlardı, annemi ve babamı kendilerini korumaları yönünde uyarmama rağmen, annem ve babam çok masumane yaklaştı. Babam asla kavga eden biri değildi, hiç bir kimseyle problemi yoktu, annem de aynı şekilde insandı. Anne oğul bunu planlamıştı, içeriye ve dışarıya kamera taktırdılar, insanlara pusu kurmak için binayı gözetlediler, insanların özel hayatının gizliliğini ihlal ettiler. 

HER YERDE ADAMI OLDUĞUNU SÖYLÜYORDU

Yaklaşık olarak 1 seneden bu yana sürekli olarak tahrik edilmesinden dolayı her hafta karakola gittiğini belirten Ümit Avcı, babasının ve kendisinin ifade vermekten bıktıklarını söyleyerek; Sadece biz değil binadaki diğer yaşayanları da taciz ediyordu, ‘Beni neden mahkemeye verdin?’ diye binadaki erkeklerin eşlerinin önlerini kesti. Sürekli olarak ‘Benim her yerde adamım var, savcılıkta adamım var, Gebze’de seni yaşatmam, sen cumhurbaşkanına mı güveniyorsun? ’’ şeklinde tehditler savuruyor. Ben, Cumhurbaşkanına hakaret ettiği yönünde CİMER’e şikayette bulundum, kayıtları var. Bu insanlar, eşimin ve kız kardeşimin de sürekli kamerayla izlenerek, rahatsız edildiğine ve bu görüntülerin de mevcut olduğuna dair CİMER’e şikayetlerimiz de var. 

GÜRÜLTÜ ÇIKARIYOR DİYE SUYUN SESİNİ DAHİ KESMİŞLER

Komşularının saldırısı sonrası bıçaklanarak şu an hastanede tedavi gören annesi Fatma Avcı ve olayda hayatını kaybeden babası Ahmet Avcı’nın su sesinin çok ses çıkardığı gerekçesiyle basıncını dahi düşürdüklerini ifade eden Ümit Avcı, böyle bir şeyi kabül etmediğini belirttiğini ve suyu vanadan açtığını sözlerine ekledi. 

ALLAH’IN ASLANI OLDUĞUNU, ÖLDÜRDÜĞÜNDE SEVAP İŞLER, ÖLDÜĞÜNDE İSE ŞEHİT OLACAĞINI BİNA İÇİNDE BAĞIRARAK SÖYLÜYORDU

Geçtiğimiz pazar günü yaşanan olayda kız kardeşi Ebru Avcı, babası Ahmet Avcı’yı kaybeden, annesi Fatma Avcı ve amcası Mustafa Avcı’nın yaralanmasına neden olan komşuları Hakan Yiğit ve annesi Tülay Yiğit’in psikolojik sorunları olduğunu belirten Ümit Avcı ; Hakan Yiğit, binanın içinde sürekli bağırarak ‘ Ben Allah’ın aslanıyım, öldürürsem güzel bir iş yapıp sevap işleyip vazifemi yapmış olurum, ölürsem de şehit olurum’’ diyen insandı bu, binadaki 7 kişi bu konuda mahkemeye verdik sorulabilir herkes bu duruma şahit, 

POLİSE YETKİ VERİLSİN

Polislerin eli ve kolunun bağlandığını ve bu nedenle de yetki verilmesini istediklerini de sözlerine ekleyen Ümit Avcı, olay sırasında polislerin hiç bir şet yapamadığını ifade ederek; Adam orada öldürülüyor, öldürdükten sonra polis alamıyor, böyle bir şey yok, eskiden böyle değildi, polislerin yetkisi vardı gerektiğinde vuruyordu, başka ülkelerde olduğu gibi caydırıcılık bekliyorum. 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum