Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

19 Mayıs için Darıca'dan Samsun'a pedal çeviriyor

Darıca Bahçeşehir Koleji tarafından hayata geçirilen proje ile Beden Eğitimi Öğretmeni Darıcalı Merve Marmara, İstanbul’dan, Samsun’a kadar yol üzerinde ki tüm Bahçeşehir Koleji kampüslerinden topladığı bayrakları Samsun’a götürerek burada sergilenecek.

19 Mayıs için Darıca'dan Samsun'a pedal çeviriyor
15 Mayıs 2019 - 19:09
Bahçeşehir Koleji, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkışının 100. Yıldönümü nedeniyle anlamlı bir etkinliğe imza attı. Proje kapsamında Darıca Bahçeşehir Koleji Beden Eğitimi Öğretmeni Merve Marmara bisikleti ile İstanbul ve Samsun arasında ki tüm kolejlerin kampüslerine uğrayarak hem koleje ait bayrakları hem de Türk Bayrak’larını alarak Samsun Atakum Bahçeşehir Koleji kampüsüne götürerek burada sergilenecek. 
Merve Marmara yaptığı açıklamada 830 kilometre yol kat edeceklerini ifade ederek “Dün Darıca’dan İstanbul’a gidip oradan da yola çıkıp Samsun’a gidiyoruz. Yol üzerindeki kolejlere uğrayarak bayrağımızı teslim alıyoruz. Samsun’da ki Atakum Kampüsümüzde bayraklarımızı teslim edeceğiz. Atatürk’ün Samsun’a çıkışının 100. Yıldönümünde bizde bir projeyle öğrencilerimize iyi bir örnek olmak amacıyla bu şekilde proje yaptık. Toplamda 830 kilometre yol yapacağız. Kocaeli, Darıca, Sakarya kampüsüne geldik. Bütün kolejlerimizin kampüslerinde coşku ile karşılanıyorum” dedi.