Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

151 projeden sadece 2 tanesi Darıca'nın!

İlçe olarak Kocaeli Büyükşehir Belediyesi sınırlarına bağlanan Darıca, ilçe olduğu günden beri, Büyükşehir’in nimetlerinden faydalanamıyor.

151 projeden sadece 2 tanesi Darıca'nın!
16 Mayıs 2016 - 11:41
Geçtiğimiz gün Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin geçtiğimiz cuma günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılımıyla yaptığı 7. açılış bayramında 151 projeden sadece 2 tane proje elde eden Darıca, Kocaeli’nin en büyük 3. ilçesi olmasına rağmen adeta üvey evlat muamelesi görüyor. Kocaeli'nin diğer ilçelerine milyonluk yatırımlar yapan Kocaeli Büyüşehir Belediyesi, Darıca’yı her sene olduğu gibi bu sene de boşluyor. Kocaeli’de adeta ‘üvey evlat’ muamelesi gören ilçemizin neden bu kaynaklardan faydalanmadığı merak ediliyor. 
ocaeli’nin ‹stanbul’a giriş kapısı olan ve 190 binlik nüfusu ile Kocaeli’nin en büyük 3. ilçesi olan  Darıca’da Büyükşehir’in ‘imza attığım’ dediği özel bir proje neredeyse hiç yok. 
Darıca Okulyolu Tüneli ve Darıca İmam Hatip Okulu haricinde Darıca’ya özel projeler üretmeyen Büyükşehir yetkililerinin yüzü acaba ilçemize ne zaman dönecek? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı ‘açılış bayramı’ mitinginde 151 tamamlanan projelerinin de 
Darıca’dan sadece 2 proje olmasının ise Darıca’ya verilen önemi bir kez daha gösterdi(!)